Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: Hale,Zdjęcia z trybun, Akredytacje itp.

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    W sumie tak logicznie patrząc to można stwierdzić, że jeżeli na mecz ManU-Barca można wejść z małpką to dlaczego nie z 100-400IS z x2 extenderem.
    Odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie nr 1 Masz do tego prawo i choćby nie wiem jak ochrona się z Tobą spierała, masz prawo. Nie musisz być z prasy, żeby posiadać profesjonalny sprzęt i jeśli go posiadasz to nikt nie może Ci tego zabronić. Rzeczywiście pamiątkowe zdjęcia można robić małpką itd. więc zawsze możesz powiedzieć, że innego nie masz

2. Czy nie zdarza się, że organizatorzy zastrzegają sobie robienia zdjęć w swoim regulaminie którego ciężko się doszukać na oficjalnych stronach?
    Mogą sobie zastrzegać tak jak to było podczas Mistrzostw Świata w Łyżwiarstwie Figurowym w Warszawie odbywającym się na torwarze o czym każdy wchodzący fotoreporter był informowany o nie wykonywanie zdjęć z błyskiem. Samych zdjęć nie może chyba zabronić - ale mogę się mylić. Najczęściej tak jak i w Metrze Warszawskim tak i wtedy na Łyżwiarstwie nie wolno wykonywać z błyskiem zdjęć.

3. Czy extender by się nadał na zdjęć w halach?
    No w sumie czemu nie, TC2x z 300/2.8 albo 400/2.8 i OK, z 100-400 to śmierć. W 100-400 na długim końcu masz światło chyba 5,6, a Extender spowoduje, że będzie jeszcze ciemniej.

Ciekawi mnie również np jakby to wyglądało gdybym poszedł do studia na taki powiedzmy " Taniec z Gwiazdami "
    Przy wejściu okazujesz akredytacje TVNu, którą wcześniej załatwia redakcja. I również podczas programu nie wolno Ci jest robić zdjęć z błyskiem
    Ostatnio edytowane przez Olszewski ; 25-02-2008 o 07:58
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Uprawnienia umieszczania postów