Witam wkrótce zamierzam brać czynny udział w imprezach sportowych, wystawowych i pokazowych jako 'KIBIC' i zastanawia mnie rzecz czy jako kibic mogę wejść na hale z profesjonalnym sprzętem. Dla przykładu mam zamiar wybrać się na pokaz Harlem Globetrotters jednocześnie zamówić bardzo dobre miejsce. Kiedyś zanim zacząłem zajmować się fotografią znajomy wziął jakiegoś Fuji na koncert SnoopDoga i niby go nie wpuścili ze względu na "profesjonalnie wyglądający sprzęt" ( Może sobie jaja ze mnie robił ) . Ciekawi mnie również np jakby to wyglądało gdybym poszedł do studia na taki powiedzmy " Taniec z Gwiazdami "![]()
A oto moje pytania
1. Czy można jako kibic wchodzić z profesjonalnym sprzętem i używać go z trybun??
2. Czy nie zdarza się, że organizatorzy zastrzegają sobie robienia zdjęć w swoim regulaminie którego ciężko się doszukać na oficjalnych stronach?
3. Czy extender by się nadał na zdjęć w halach?
Proszę oświećcie mnie. Bo wielu pisze tutaj, że najlepszą drogą do dostania akredytacji w przyszłości jest rozwijanie się powolutku zaczynając od małego klubu sportowego? Myślę, że sposobem którym ja bym chciał sobie wykreować portfolio jest znacznie łatwiej się wybić, o ile można tak
W sumie tak logicznie patrząc to można stwierdzić, że jeżeli na mecz ManU-Barca można wejść z małpką to dlaczego nie z 100-400IS z x2 extenderem.
Z góry dzięki za odpowiedzi![]()