Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Jak zdobyc licencje??

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin City

Domyślnie

No wiecie jak dzis sobie popatrzylem na tych pseudo reporterow z minoltami i innymi malpkami to troche mi sie plakac chcialo... No i nawet nie znaja zasad bezpieczenstwa... gdzie sie ustawiac na zewnetrznej zakretu... no ale to nie az taki wazne... chce lubie i robie fotki moze nie sa super profesjonalne ale sam sie wszystkiego ucze... jsemeniuk nie ma co sie smiac ja kiedys focilem Olkiem c-4000 a narazie mnie stac na taki jaki mam... i to kupiony prawie odrazu po premierze... Ja tam nie krytykuje tego sprezetu co ty masz bo jak to sie mowi nie wazny jest sprzet tyko to kto robi fotke nawet gdyby to mial by to robic Smiena... :P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Nie ma czegoś takiego jak licencja fotoreportera - pogadaj w redakcjach czy klubach sportowych na twoim terenie, wyślij pare maili do serwisów internetowych - może akurat bedą kogoś potrzebować.. ale na początek na kokosy bym nie liczył, raczej przez pewnien czas trzeba robić za darmo - zbudowac sobie jakieś portfolio i wtedy można "podbijać świat"
    Dzieki za podpowiedz.... hmmm to trzeba szukac...
    Ostatnio edytowane przez seta_lp ; 25-02-2008 o 00:00 Powód: Automerged Doublepost
    EOS 400D + Kit 18-55 + Canon 28-105
    Olympus c-4000z + filterki

Uprawnienia umieszczania postów