Hej,
ImageShack nie chce przyjmować fotek. Wybieram upload, podaję plik, ok i nic się nie dzieje. Czy można te pliki inaczej dostarczyć niż link do ImageShack?
Pozdr
Hej,
ImageShack nie chce przyjmować fotek. Wybieram upload, podaję plik, ok i nic się nie dzieje. Czy można te pliki inaczej dostarczyć niż link do ImageShack?
Pozdr
30D + 17-85 IS USM + 50/f1.8 + EX420
mi imageshak zadzialal, ale mysle ze jesli wrzucisz na fotosika i podasz bezposredni adres do pliku, czyli otworzysz plik po uploadzie i z wlasciwosci obrazka skopiujesz to bedzie ok![]()
Do fotosika nie - zmniejsza, kompresuje i w ogóle czyni, co uważa. Dobrze działają tylko płatne konta. Mi mądry Ktos doradził tak:
http://imageshack.us/
to proste - klikasz "host it" i tyle
na fotosika już poszło jedno, ale w porę się wycofałem. Dzięki serdeczne za ta poradę z "host it". Jak sie zaloguję na IS to upload nie działa. A jak ze strony głównej dam "host it" to się zdjęcie wgrało. I weź to zrozum.
![]()
30D + 17-85 IS USM + 50/f1.8 + EX420
hmmm, Ewa, to jest ciekawe, bede musial sprawdzic jak fotosik kompresuje, ja zawsze daje zeby nie zmniejszal takze z tym jest ok, ale nie zauwazylem zeby kompresowal ale w sumie fakt, jesli w battle jedna osoba bedzie miala inny link to bedzie odrazu wiadomo kto to![]()
Nie popadacie w lekka paranoje tutaj na tym punkcie? Zasada wazna ale watpie by mialo to jakies ogromne znaczenie przy glosowaniu. Zwlaszcza jesli bedzie trzeba przeprowadzic dochodzenie w celu identyfikacji... Tak sie to w oczy rzucilo
Boskie koty, ta informacja o nieuczulaniu przez koty brytyjskie to pewna jest?![]()
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 14-03-2008 o 23:06
wiem wiem, ale jesli wszyscy beda mieli na imageshacku a jedna osoba na fotosiku to w 100 % wiadomo czyje to![]()
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 15-03-2008 o 00:53 Powód: Automerged Doublepost
Czy te nasze koty są już gdzieś do obejrzenia?