Do kiedy trwa to głosowanie?
jakie kryteria finałowe, są cztery zestawy, może po najlepszym z kazdego i następne 6 miejsc wg uzyskanej liczby głosow w totalu?
Albo po dwa najlepsze i dwa lakiluzery
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
zawsze były dwa najlepsze z zestawu
aha, bo się zastanawiałem jak podzielić 10 miejsc, ale w sumie nie musi być 10 ;-)
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
Myślałem, że będą lepsze![]()
a ja jestem kilkoma zachwycona
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
shit!!! faktycznie skleroza:neutral:
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
Ja jestem szczerze zaskoczony, że nawet parę głosów zebrałem.Pomijając już samo zdjęcie (gdzie mi do tych najfajniejszych!), to totalnie zwaliłem obróbkę
Na marginesie - nie podawajcie następnym razem deadline'a do godziny 00:00. To było mocno dwuznaczne, ja np. zinterpretowałem to jako dzień wcześniej niż faktycznie, fotę wysyłałem tuż przed północą, obrabiając na wyścigi... Na spokojnie pewnie inaczej by wyszło (albo i nie, w każdym razie mam teraz znacznie lepszą wersję tego samego zdjęcia)
Szkoda, że Oskarkowy wyleciał, ta fota była rewelacyjna, IMHO pewniak do trofeum! :-)
A ja obiecuję wrzucić coś lepszego po konkursie (jak się wreszcie zrobi ładnie i będę miał czas Bilba porządnie pogonić), bo kot piękny ino ma fotografa do d.. ;-)
Body, stałki, zoomik