Ja niestety moje najlepsze kocie dawno temu na forum foto opublikowałam, ale zapodam jakiegoś gniotka . Zaraz ślę...
Rozumiem, ze na forum linka z mendozą mam nie dawać? Bo już się zaczynam gubić, a jestem początkująca tutaj...
Ja niestety moje najlepsze kocie dawno temu na forum foto opublikowałam, ale zapodam jakiegoś gniotka . Zaraz ślę...
Rozumiem, ze na forum linka z mendozą mam nie dawać? Bo już się zaczynam gubić, a jestem początkująca tutaj...
na forum nie, nie bylo by anonimowo itp. Exif usuniety i wielkosc zdjecia 800px z dluzszej strony z tego co udalo mi sie zapamietac![]()
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
Wysłałem swoje i niech wygra najlepszy.
Gdzieś czytałem, ale i naocznie potwierdziłem wiele razy. Brytyjczyki nie uczulają. Mam kumpla, który na widok kota płacze i smarcze dalej niż widzi. Alergia w takiej formie, że szkoda gadać. A u nas przesiaduje na tyle często, że nawet jeden ogon podsuwa mu zadek do głaskania. Żadnych objawów. Najpierw przyłaził nafaszerowany lekami i cieszył się, że działają. Teraz już nie bierze.
Niestety w kwestii występowania rudych brytyków, to Vitez wyjaśnił mi smutną prawdę. Prawie jak Yeti... :-(
Jarek
może to przez tą wołowinę za 20zł/kg ?![]()
lepsze jutro było wczoraj
widze ze lista nie updatowana, wyslalem zdjecie i mam nadzieje ze sie zalapie na battle
Ja mialem chwile zwatpienia, godzina 21:00 wybieram zdjecie, wchodze na www i oczom moim ukazuje sie: Nie mozna wyswietlic stronySzybki telefon do znajomego z sieci czy ma internet i co ? i nie ma
no to telefon do administratora i na szczescie naprawil i Juz wyslalem 8)
Niech wygra najlepszy ! 8)
Moje także poszło. Mam nadzieję że zdobędę choć jeden głos![]()
Powodzenia życzę.
oszin
trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki