Pokaż wyniki od 1 do 10 z 306

Wątek: ŚLUBY - a 24-105 IS SM L ??

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skorpion Zobacz posta
    Na pełnej dziurze 105mm jest trochę do du**, jak się go przymknie to jest ok, .
    Zrobilem tym szkielkiem juz kilka fotek rowniez na pelnej dziurze i 105 i wydaja sie ok, wiec troche zdziwiony jestem dlaczego u Ciebie jest zle. Mozesz pokazac te fotki tutaj - moze ja mam zbyt male wymagania co do wynikow i tylko mi sie wydaje ze jest dobrze?
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Coś już napisał Awatar Skorpion
    Miasto
    SC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    Zrobilem tym szkielkiem juz kilka fotek rowniez na pelnej dziurze i 105 i wydaja sie ok, wiec troche zdziwiony jestem dlaczego u Ciebie jest zle. Mozesz pokazac te fotki tutaj - moze ja mam zbyt male wymagania co do wynikow i tylko mi sie wydaje ze jest dobrze?
    Nie mam zgody na publikację tych fotek ale postaram się coś pstryknąć w wolnej chwili przy ustawieniach: 105mm / f4.0
    Może mnie się wydaje że jest źle bo przy tej ogniskowej po domknięciu do 5,6 jest rewelacyjnie ostro a na pełnej dziurze to już nie to. Odległość od obiektu to jakieś 3m.
    EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader

Uprawnienia umieszczania postów