Strona 22 z 31 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 306

Wątek: ŚLUBY - a 24-105 IS SM L ??

Uzależniony

Domyślnie

a po naszemu?
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bingant Zobacz posta
    a po naszemu?
    Po naszemu to, że to takie jedyne szkło które gość by wziął gdyby miał wziąć tylko jedno jedyne - tak najkrócej rzecz ująwszy.
    Ja bym się prawdę rzekłszy mocno zastanawiał, bo dla mnie to nie jest jakaś rewelacja. Wygodne na pewno.
    VanMurder ujął to może brutalnie ale jest w tym sporo prawdy co pisze.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 04-07-2008 o 18:54
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Dziękuję.
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Po naszemu to, że to takie jedyne szkło które gość by wziął gdyby miał wziąć tylko jedno jedyne - tak najkrócej rzecz ująwszy.
    Ja bym się prawdę rzekłszy mocno zastanawiał, bo dla mnie to nie jest jakaś rewelacja. Wygodne na pewno.
    VanMurder ujął to może brutalnie ale jest w tym sporo prawdy co pisze.

Tyle, że jest w tym deczko odosobniony, bo wszystkie recenzje tego szkła, jakie czytałem, wystawiają mu jak najlepszą opinię.
    Inna sprawa, że do ciemnego kościoła, to bez lampy raczej tylko ISO 1600, a i tak nie zawsze wydoli.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Początki nałogu

Domyślnie

Ale to szklo + 35 1.4 do tych kreatywnych fot to jest ********y tandem. A jesli mialbym miec 1 szklo to wlasnie tez to - 24-105.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Glorf Zobacz posta
    Ale to szklo + 35 1.4 do tych kreatywnych fot to jest ********y tandem. A jesli mialbym miec 1 szklo to wlasnie tez to - 24-105.
    myślałem że kreatywność jest w głowie

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Tyle, że jest w tym deczko odosobniony, bo wszystkie recenzje tego szkła, jakie czytałem, wystawiają mu jak najlepszą opinię.
    (....)
    Wiesz nie zawsze jest tak, że większość ma rację .

.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Tyle, że jest w tym deczko odosobniony,
    Myślę że jednak nie jest w tym odosobniony. Prawda jest taka, że w 24-70 2.8 L możesz robić na 2.8, a spróbuj robić na 2.8 w 24-105?
    Kiedyś pewien znany i ceniony fotograf powiedział mi jedną jakże mądrą rzecz:.
    "Pamiętaj światła NIGDY nie jest za dużo" i coś w tym jest.
    4.0 jest ciemne jak na tego typu fotografię i żadne IeSy tego nie nadrobią.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

najbardziej kreatywny tandem to 85L i 35L a jak mięśnie nóg pracują...
    ja jakbym miał brać tylko jeden obiektyw to na pewno 50L lub tylko 50/1.4 i spoko zrobił bym całe wesele ...

panowie nie dajmy się zawarować uniwersalność której i tak nam, niepotrzebna ...

szlak mnie trafia jak ktoś piszę ze zoom zapewnia różnorodność ujęć... wielkie G zapewnia - nieśmiały fotograf może się zaczaić w kacie i pstrykać cały czas z jednego miejsca ....

kreatywny fotograf biega po całym kościele w pocie czoła, szukając tych niepowtarzalnych ujęć, pozostając jednocześnie nie zauważony a jak klienci widząc efekty jego pracy to piszczą z zachwytu ...

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

żaden fotograf ślubny, którego znam nie korzysta z tego szkła na ślubach. ogólnie to szkło jest fajne, ale na ślubie raz nim fociłem - tylko dla eksperymentu.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Strona 22 z 31 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów