Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: Olympus E-1 vs Canon 350

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar froolk
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Byniek
    Jeszcze jedna istotna uwaga (froolk). W sprzęcie trzeba się "zakochać" aby go w 100% wykorzystać, coś co jest subiektywnym odczuciem decyduje o naszych wyborach, dlatego ludzie kochają golfy, inni passaty Dla mnie fotografia to emocje, tak jak w motoryzacji, TY jeździsz passatem ja octavią (i nie zamieniłbym tego sprzętu na żaden inny). Forum służy ludziom o różnych odczuciach, potrzebach i oczekiwaniach. USZANUJ TO. Ja szanuję takich ludzi jak Kuchatek, Arkan, ALV i inni którzy poświęcili swój czas i cierpliwość aby pomoć zrozumieć parę rzeczy takiej osobie jak ja.
    Drogi kolego:
    1. Poprawiłeś się za drugim razem z moim nickiem - nie zaszkodziłby edit w pierwszym poście do mnie
    2.Chyba mnie nie zrozumiałeś Osłabiło mnie NIE TO, że szukasz sprzętu w którym chcesz się "zakochać". Używając Twojej metafory Osłabiło mnie to, że chcesz się zakochać korespondencyjnie w "dziewczynie" która mieszka na Twojej ulicy i zamiast ją "obmacać" (przepraszam panowie!) przez dwa tygodnie w zaciszu swojego domu i stwierdzić: Kocham (lub nienawidzę) to pytasz kolegów Arkana, Kuchatka i innych - Panowie jak myślicie zakocham się w niej, no bo wiecie bardziej mi się podoba OLA, ma ladniejsze włosy i dłuższe nogi....
    Dobra starczy tych metafor - w skrócie : ja gdybym miał możliwość poużywania aparatu którego zakup rozważam to nie zawracał bym nikomu głowy tylko obmacał go i wtedy gdybym miał jakieś wątpliwości - pytał.

The End
    Ostatnio edytowane przez froolk ; 09-05-2005 o 20:56

Uprawnienia umieszczania postów