Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Mocno to Ty zaraz oberwiesz za łamanie Regulaminu, punkt 9: http://canon-board.info/announcement.php?f=13&a=3
    Jeśli postąpiłem nie rozważnie, to proszę wyciągnąć wszelkie konsekwencje zawarte w regulaminie forum. Nie życzę sobie jednak, aby ktokolwiek straszył mnie w słowach "zaraz oberwiesz", gdyż oberwać to można w szkole podstawowej i innej. Jest to dla mnie zwyczajne chamstwo.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To było ostrzeżenie, nie straszenie. Jeszcze nie zajrzałeś do Regulaminu mimo że wyraźne to sugerowałem?

http://canon-board.info/announcement.php?f=13&a=3

"
    Zasady porządkowe

1. Administrator oraz moderatorzy mają prawo ostrzegać w przypadku naruszenia ww. zasad lub netykiety
    "

Skoro tak Ci się nie spodobało, to następnym razem zamiast łagodnego, słownego ostrzeżenia będzie bardziej formalnie .

Miasto
    Łódź

Thumbs down

Pojęcia nie masz o czym piszesz. Natychmiast po Twoim poście naprostowałem wielkość zdjęcia i miało obecnie 190 KB (800 px po długim, czyli rozmiar który jeszcze mieści się w rozmiarze i nie wymaga jeszcze zgody na opublikowanie.
    Ponieważ nie mam ochoty dyskutować czy dając 40kB więcej zasługuję by mocno oberwać, zdjęcie zostało usunięte. Zmniejszenie do wymaganego formatu akurat w tym przypadku zbyt mocno wpłynęłoby na wygląd zdjęcia które to miało wskazać na dużą obróbkę, a więc i detale obrazu.
    Czuję się ostrzeżony słowami moderatora "Mocno to Ty zaraz oberwiesz za łamanie Regulaminu". Jakże to było łagodne w formie.
    Ten sam regulamin w pierwszym punkcie zasad dobrego zachowania na forum ostrzega :
    Nie tolerowane jest CHAMSTWO wobec innych forumowiczów ...

Jak widać nie dotyczy to moderatora Vitez'a. No cóż, szkoda.

Uprawnienia umieszczania postów