Cytat Zamieszczone przez dreamstorm Zobacz posta
Fajnie, że bronisz kolegę. Zastanów się tylko czy warto.
Hmmm, przy standardowych ustawieniach forum parędziesiąt stron temu wstawiałem swoje pierwsze foty... Looknij, według mnie warto było posłuchać :rolleyes: Chodź nie zawsze się zgadzam z kimś do końca warto posłuchać kto ma co do powiedzenia

W dużym stopniu pomógł mi również micles chodź nie zawsze 'prowadzi za rączkę' co i jak trzeba zrobić

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
Ja się do niego nie przyznaję

Ta pani ma laser w czole, że tak fajnie nim świeci? Kolejny kombinator Jak już robisz pod słońce, to staraj się, żeby było czymś zasłonięte (np głową). To, że nie ma go w kadrze, to nie znaczy jeszcze, że nie zrobi ci odblasków, które w tym wypadku nie dodają piękna temu zdjęciu. Druga sprawa, to to, że mama podchodzi już pod murzynkę przy tej konwersji do BW. Osobiście podciągnąłbym ją przynajmniej do poziomu jasności skóry córki.
I kto tu ma dziwne poczucie humoru Chyba że mówisz serio :-(

Heh, no w sumie jak teraz tak patrze to trochę dziwnie wygląda - oko saurona na czole czy coś :-?

Hmmm, jak bym miał określić w skali od 1/10 kto jaka ma karnacje to dziewczyna wyżej dostaje 8/10, a dziewczynka co najmniej 3/10. Pomyśle następnym razem o korekcji tonalnej...

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
Dajcie już panowie spokój
Też jestem za :wink: