Kabel USB i Zoombrowser EX (ten z płyty Canonowskiej).
Kabel USB i Zoombrowser EX (ten z płyty Canonowskiej).
Wielkie dzięki za pomoc, a już myślałem że będzie łatwo, no cóż czas zmienić aparat :-D.
Na coś z LV, HDMI i możliwością podpięcia gripa Wi-Fi.
Body, stałki, zoomik
moim skromnym zdaniem - jeśli to sesja "pozowana" to ogólnie - źle dobrana bluzka - te wszystkie marszczenia itp. - szczególnie na brzuchu wyglądają bardzo źle, w połączeniu z tymi marszczeniami przy ramionach (wiem że te są "fabryczne") bardzo niekorzystnie to wygląda, zdjąć wisiorek - tam gdzie jest wyjęty nic nie wnosi oprócz przepalonego srebra, a tam gdzie schowany - sam wiesz
Co do użycia blendy/ oświetlenia to jest nie najgorzej
ale ogólnie - 1 na takoprócz wisiorka
2. na nie - pozycja modelki, bluzka, podbródek
3. na nie - kwaśna mina
4. na nie - dziwna pozycja, bluzka, wisiorek - ale ogólnie jest takie jakieś sympatyczne
Pozdrawiam
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Pozowana to za duże słowo na kilka minut maglowania siostrzenicy, żeby zechciała trochę zapozować. Przebieranki żadnej nie było. Niestety w sytuacji, gdy cierpię na brak modelek nie mam możliwości wybrzydzania co do ich ciuchów. ;-) To tyle usprawiedliwiania się.
Wisiorek nawet wydawał mi się ok, dopóki mi go nie obrzydziłeśZnaczy, przyznaje Ci rację.
3 i 4 to były inspirowane allgsm-owymi zabawami z wiatrakiem. Kwaśna mina... hmmm... w zasadzie to Ania tak się uśmiecha ;-) Ale fakt, powinna być inna minka. Chyba najlepiej wychodzi obojętna i ironiczna. Muszę na to zwrócić uwagę następnym razem.
Co do kwestii blendy - "asystent" trzymał ją pod niewielkim kątem od dołu, tak by doświetlić oczy. Po zgraniu fot zaczęły mnie za to drażnić cienie pod oczami pochodzące od kości policzkowych (ponad nimi), jak i ten na podbródku. Trochę to zredukowałem w PP, ale cały czas nurtuje mnie pytanie czy to taka uroda modelki, czy też właśnie efekt wspomnianego ustawienie blendy.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jeszcze jedno takie inne trochę:
Ostatnio edytowane przez tomdz ; 24-05-2009 o 22:02 Powód: Automerged Doublepost
Body, stałki, zoomik
I ja coś dam:
Pozdr.
Greg - jest bardzo dobrze moim zdaniem
fajna go, kolorki, moze ciut reka ostrzejsza niz twarz, ale to tak zeby sie przyczepic na sile
przyjemnie sie oglada![]()