Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Ładnie. Ciut za duży nos (ogniskowa?) i zbytnio odsłonięte zęby :P Ze strony technicznej wszystko ok. Zakładaj wątek w "nasze fotografie"
    Sorry za OT ale jak ty micles posiadajcy tak dużą wiedzę w prawie każdej gałęzi fotografi, nie potrafisz użyć jej w praktyce (zastosować ją do swoich prac)... To tak jakby prof. Miodek oblał maturę z polskiego... I don't get it!

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Sorry za OT ale jak ty micles posiadajcy tak dużą wiedzę w prawie każdej gałęzi fotografi, nie potrafisz użyć jej w praktyce (zastosować ją do swoich prac)... To tak jakby prof. Miodek oblał maturę z polskiego... I don't get it!
    Widzisz, widocznie jeszcze trochę za mało tutoriali zrobiłeś i jednak nie wszystko wiem...
    Cały czas powtarzam, że jestem typem :
    Cytat Zamieszczone przez Łk 6,41
    Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?
    Tak to jest, że swoje niedociągnięcia często ciężko dostrzec.

P.S. Nie zdziwiłbym się, jakby oblał. To co się teraz dzieje z maturami, to przechodzi ludzkie pojęcie :P

misieek : pierwsze - obróbka na poziomie, modelka : tak jak powiedzieli poprzednicy. Wciągnąć brzuch, ściągnąć łopatki i od razu inna dziewczyna :P

Dopiero zaczyna Awatar Artur79
    Miasto
    Kraków/Tarnów

Domyślnie

proponuję wrócić do komentowania zdjęć. proszę o krytykę

Canon 40D | C 28-135mm f/3.5-5.6 | C 50mm f/1.4 | C 580 EX II | Eizo 2433W | Ubuntu 9.04/Win XP

Początki nałogu Awatar talarczyk
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur79 Zobacz posta
    proponuję wrócić do komentowania zdjęć. proszę o krytykę
    Mam wrażenie jakby zdjęcie było robione z małej odległości - przerysowania.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Już to gdzieś pisałem - bo z miclesa jest lepszy krytyk-teoretyk niż fotograf.
    Nie każdy krytyk (a wręcz niewielu) wykładaną przez siebie teorię "jak powinno być lepiej" potrafi własnoręcznie przekuć w praktyczne efekty.

Uprawnienia umieszczania postów