Poprawiłem nieco kolor skóry, żeby nie było tego zielonego zafarbu.
Poprawiłem nieco kolor skóry, żeby nie było tego zielonego zafarbu.
Pozdrawiam
Marek/Biperek
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 30-09-2008 o 16:51 Powód: Automerged Doublepost
Troche przegialem ale zauwazylem to dopiero na innym monitorze. Poprawie sie, obiecuje :-D
Ale z drugiej strony, Twoja wersja wyglada troche jakby dziewcze przesadzilo z samoopalaczem
EDIT: Moze ktos z zewnatrz, bardziej obiektywnie cos doradzi? Mi sie wydaje, ze ostatnia wersja Biperka jest kolorystycznie fajna, moze ciutke do rozjasnienia. Co Wy na to?
Ostatnio edytowane przez dr11 ; 30-09-2008 o 18:18
.
Poprawiłem na takie oto cośMoże będzie lepiej a może lepiej nie mówić
.
Widzę, że chciałeś nas chwycić na rawowskie wołanie... Wineta i wyciągnięcie cieni to świetny zabieg, ale trzeba go w dobrym momencie wykorzystać i bardziej koncentrować się nad lepszym zdjęciem z aparatu, żeby późnie mieć elegancki materiał do obróbki, akurat w tych zdjęciach jest to dla mnie wyciąganie czegoś na siłę.
na zdjęciu tej dziewczyny czern nie jest czarna a biel nie jest biala i przez to zdjecie jest ukopcone :/
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
przepraszam a co to pza problem kliknac pipetka na bialy i druga pipetka na czarnym? Nawet automatyczne dopasowanie poprawia wyglad fotki.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się