Strona 125 z 312 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135175225 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 241 do 1 250 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Światło fajne, naprawdę, ale poza do bani. Jakby modelka zaraz miała polecieć z tych schodów Ponadto zegarek odwraca uwagę.
    .

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Smile

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta

"coś białego jak chusteczka z prawej - czyli generalnie tło/drugi plan" - w tym pierwszym chyba chodzilo o platki rozsypane po poscieli Nie chusteczki.
    Ale faktycznie - moze gdyby byly czerwone (jesli to faktycznie platki) wygladaloby to inaczej.

Zgadzam sie co do drugiego planu - w pierwszym zdjeciu z lozkiem - stojak za lozkiem, a w drugim mnie osobiscie odwraca uwage lampka na wysokosci gory poreczy i biodra.

W kazdym razie - przewijajac do pierwszej strony watku i zagladajac na ostatnia - widac wyrazny postep. Gratuluje wytrwalosci i checi do walki.

Tak Tobie jak i uroczej zonie

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

poza beznadziejna! Czyzby miala problemy z kregoslupem i przy zejsciu ze schodow opierala sie o porecz???
    5dm2

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAdoCanon Zobacz posta
    poza beznadziejna! Czyzby miala problemy z kregoslupem i przy zejsciu ze schodow opierala sie o porecz???
    Kurcze ale nie czepiajcie się dziewczyny i jej kręgosłupa, (a to niestety tak brzmi) tylko zwróćcie uwagę osobie która ustawiała modelkę do zdjęcia, wolę jeśli ktoś komentując moje zdjęcia mi wytyka błędy w ustawieniu modela(ki) a nie czepia się ich a tym samym obraża. Nie zapomnijcie, że dziewczyna robi to czysto amatorsko i pomaga w realizacji hobby swojemu mężowi, tak więc więcej szacunku w jej kierunku. Chyba nikt z nas nie chciał by aby jego modelka przeczytała na swój temat że jest "garbata czy kulawa" bo potem zostaje już tylko przesiadka na makro i biedronki...

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    Kurcze ale nie czepiajcie się dziewczyny[...]
    Ja tę wypowiedź odczytałem raczej jako uwagę skierowaną do fotografa, który tak ustawił modelkę. I się zresztą zgadzam.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Ja tę wypowiedź odczytałem raczej jako uwagę skierowaną do fotografa, który tak ustawił modelkę. I się zresztą zgadzam.
    dokładnie, chyba z własnej woli nie zawiesiła się w ten sposób na poręczy...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez RAdoCanon Zobacz posta
    ... Czyzby miala problemy z kregoslupem ...
    Ja w tym nie widzę uwagi do fotografa tylko wytykanie modelce, jej wad!
    OT: @Kolaj, zastanawiam się co Cię dręczy w mojej osobie ale nie spędza mi to snu z powiek, tak więc izi

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    dokładnie, chyba z własnej woli nie zawiesiła się w ten sposób na poręczy...
    Nie sądzę. Wygląda na to, że dziewczyna, pozuje sama, a allgsm ją foci. Wcale nie trzeba ustawiać modelki, a raczej robić korekcje w ustawieniu. No chyba, że jest się fotografem paszportowym

Fajnie, zaczynasz panować nad światłem zastanym, a to oznacza, że już coś się nauczyłeś. Ja widzę, że Twoja luba na ostatnim znowu, wygląda jakby była niesamowicie znudzona. Jeśli robisz zdjęcia w domu spróbuj nalać jej i sobie lampke wina i poluzować całą atmosferę. Bo szczególnie na tym ostatnim wygląda jakbyście się na stype wybierali...

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

allgsm, żonie wymatuj ucho bo się błyszczy jakbyś je przed chwilą wy....całował
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Za chwilę będziesz zakładał wątek "Pierwsze kroki z aktem prosze o wskazowki" .

Strona 125 z 312 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135175225 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów