Światło fajne, naprawdę, ale poza do bani. Jakby modelka zaraz miała polecieć z tych schodówPonadto zegarek odwraca uwagę.
Światło fajne, naprawdę, ale poza do bani. Jakby modelka zaraz miała polecieć z tych schodówPonadto zegarek odwraca uwagę.
.
"coś białego jak chusteczka z prawej - czyli generalnie tło/drugi plan" - w tym pierwszym chyba chodzilo o platki rozsypane po poscieliNie chusteczki.
Ale faktycznie - moze gdyby byly czerwone (jesli to faktycznie platki) wygladaloby to inaczej.
Zgadzam sie co do drugiego planu - w pierwszym zdjeciu z lozkiem - stojak za lozkiem, a w drugim mnie osobiscie odwraca uwage lampka na wysokosci gory poreczy i biodra.
W kazdym razie - przewijajac do pierwszej strony watku i zagladajac na ostatnia - widac wyrazny postep. Gratuluje wytrwalosci i checi do walki.
Tak Tobie jak i uroczej zonie![]()
poza beznadziejna! Czyzby miala problemy z kregoslupem i przy zejsciu ze schodow opierala sie o porecz???
5dm2
Kurcze ale nie czepiajcie się dziewczyny i jej kręgosłupa, (a to niestety tak brzmi) tylko zwróćcie uwagę osobie która ustawiała modelkę do zdjęcia, wolę jeśli ktoś komentując moje zdjęcia mi wytyka błędy w ustawieniu modela(ki) a nie czepia się ich a tym samym obraża. Nie zapomnijcie, że dziewczyna robi to czysto amatorsko i pomaga w realizacji hobby swojemu mężowi, tak więc więcej szacunku w jej kierunku. Chyba nikt z nas nie chciał by aby jego modelka przeczytała na swój temat że jest "garbata czy kulawa" bo potem zostaje już tylko przesiadka na makro i biedronki...![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Nie sądzę. Wygląda na to, że dziewczyna, pozuje sama, a allgsm ją foci. Wcale nie trzeba ustawiać modelki, a raczej robić korekcje w ustawieniu. No chyba, że jest się fotografem paszportowym
Fajnie, zaczynasz panować nad światłem zastanym, a to oznacza, że już coś się nauczyłeś. Ja widzę, że Twoja luba na ostatnim znowu, wygląda jakby była niesamowicie znudzona. Jeśli robisz zdjęcia w domu spróbuj nalać jej i sobie lampke wina i poluzować całą atmosferę. Bo szczególnie na tym ostatnim wygląda jakbyście się na stype wybierali...
allgsm, żonie wymatuj ucho bo się błyszczy jakbyś je przed chwilą wy....całował![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się