nie wiem co poprzednicy widzą w tym zdjęciu... dla mnie wygląda na taki... nieprzemyślany pstryk? W dodatku z kolorami to zdrowo przesadziłeś.
nie wiem co poprzednicy widzą w tym zdjęciu... dla mnie wygląda na taki... nieprzemyślany pstryk? W dodatku z kolorami to zdrowo przesadziłeś.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
a gdzie reszta zdjecia?dla mnie za duzo zcropowane (zostawilbym wiecej prawe strony foty, jesli masz z czego), a proporcje 5,5x3 nie leza zupelnie. reszta pozytywnie.
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
W końcu coś nowego... nawet fajne ale kadr nie do końca mi pasuje i ułożenie tych rąk... może i by mogło być takie ale jakbyś minimalnie sie oddalił i bardziej w lewo sie przesunął.... może tak żeby od tyłeczka do głowy zmieścić w kadrzei może f/2.8 eh
nie wiem już sam
w każdym razie nieźle wyszło i całowicie inaczej niż zawsze to na +
![]()
EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
Noo.. od razu lepiej.. przynajmniej w kwestii kolorów i obróbki..
Skoro wszedłeś już poziom wyżej to teraz na szybko wady:
- stojak od czegoś, prześcieradło/koc, kołdra, coś białego jak chusteczka z prawej - czyli generalnie tło/drugi plan
- za ostry cień na łokciu
- nieszczęśliwie ułożone ręce bo zobacz na lewą pachę oraz prawe ramię - chodzi mi o skórę i brzydkie fałdy - to kwestia ułożenia rąk - zerknij też na ramiączka od gorsetu - zwłaszcza prawe... - wrzynają się ewidentnie w skórę..
Ale ogólnie na plus..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
pozazdoscic modelki, az chce sie robic zdjecia
Nie podoba mi sie to "cos" przy jej glowie. Nie wiem dlaczego, ale pierwsza rzecz na jaka zwrocilem uwage to sa paznokcie, wlasciwie to paznokiecladnie to wyglada przy jej wlosach.
Ten cien na prawej raczce mnie drazni.
Czytam ten watek od samego poczatku, no i stwierdzam ze robisz postepy. Duza w tym zasluga dobrego sprzetu jaki posiadasz, jak i rowniez modelkiNie wiele osob zaczyna od Canona 40d ze szkielkami 85mm i 70-200mm. Umiejetnosci umiejetnosciami, da sie je nabyc
pozdro
5dm2
Mi się nie podoba. Znów ! Mimo, że modelka fajnie wygląda w tym gorsecie, widać sporo błądów:
- Bałagan w tle, bardzo słaba kompozycja
- Kadr jakiś nieciekawy
- ułożenie rok i wzrok, daje dziwne odczucia, wygląda to jak z reklamy nurofenu czy innego apapu
- Przeostrzone krawędzie
- szum w tle, nie odpowiada mi ze względu na to, że zdjęcie jest robione pod glamour.
Na plus światło jak na razie....
allgsm.pl sam nie umiem za bardzo portretu, ale masz manie rak, zawsze popsujesz wszystko ułożeniem rąk!!!!! Zdjęcia coraz ładniejsze ale tło i te ręce naprawdę wszystko psują:sad:
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.