Strona 124 z 312 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 231 do 1 240 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

nie wiem co poprzednicy widzą w tym zdjęciu... dla mnie wygląda na taki... nieprzemyślany pstryk? W dodatku z kolorami to zdrowo przesadziłeś.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Czytam ten wątek od samego początku, czasami wracając do niektórych "etapów"... i nie wiem czy czegoś się nauczyłem :P

Do odważnych świat należy...

Światło zastane... Czekam na opinie.

pozdr,
    grz
    Pkt 8 regulaminu forum

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

a gdzie reszta zdjecia? dla mnie za duzo zcropowane (zostawilbym wiecej prawe strony foty, jesli masz z czego), a proporcje 5,5x3 nie leza zupelnie. reszta pozytywnie.
    I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
    szukajka

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

W końcu coś nowego... nawet fajne ale kadr nie do końca mi pasuje i ułożenie tych rąk... może i by mogło być takie ale jakbyś minimalnie sie oddalił i bardziej w lewo sie przesunął.... może tak żeby od tyłeczka do głowy zmieścić w kadrze i może f/2.8 eh nie wiem już sam w każdym razie nieźle wyszło i całowicie inaczej niż zawsze to na +
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Noo.. od razu lepiej.. przynajmniej w kwestii kolorów i obróbki..
    Skoro wszedłeś już poziom wyżej to teraz na szybko wady:
    - stojak od czegoś, prześcieradło/koc, kołdra, coś białego jak chusteczka z prawej - czyli generalnie tło/drugi plan
    - za ostry cień na łokciu
    - nieszczęśliwie ułożone ręce bo zobacz na lewą pachę oraz prawe ramię - chodzi mi o skórę i brzydkie fałdy - to kwestia ułożenia rąk - zerknij też na ramiączka od gorsetu - zwłaszcza prawe... - wrzynają się ewidentnie w skórę..
    Ale ogólnie na plus..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

pozazdoscic modelki, az chce sie robic zdjecia
    Nie podoba mi sie to "cos" przy jej glowie. Nie wiem dlaczego, ale pierwsza rzecz na jaka zwrocilem uwage to sa paznokcie, wlasciwie to paznokiec ladnie to wyglada przy jej wlosach.
    Ten cien na prawej raczce mnie drazni.
    Czytam ten watek od samego poczatku, no i stwierdzam ze robisz postepy. Duza w tym zasluga dobrego sprzetu jaki posiadasz, jak i rowniez modelki Nie wiele osob zaczyna od Canona 40d ze szkielkami 85mm i 70-200mm. Umiejetnosci umiejetnosciami, da sie je nabyc pozdro
    5dm2

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Mi się nie podoba. Znów ! Mimo, że modelka fajnie wygląda w tym gorsecie, widać sporo błądów:

- Bałagan w tle, bardzo słaba kompozycja
    - Kadr jakiś nieciekawy
    - ułożenie rok i wzrok, daje dziwne odczucia, wygląda to jak z reklamy nurofenu czy innego apapu
    - Przeostrzone krawędzie
    - szum w tle, nie odpowiada mi ze względu na to, że zdjęcie jest robione pod glamour.
    Na plus światło jak na razie....

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

allgsm.pl sam nie umiem za bardzo portretu, ale masz manie rak, zawsze popsujesz wszystko ułożeniem rąk!!!!! Zdjęcia coraz ładniejsze ale tło i te ręce naprawdę wszystko psują:sad:

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Strona 124 z 312 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów