Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

Cytat Zamieszczone przez Bystry Zobacz posta
    Chyba chodzi tu o moje panie ;P Ej no... Jak gustujesz w starszych to Twoja sprawa hihi Ja mam tylko koleżanki w swoim wieku czyt. lat 18...
    *Gustuje w kobietach, a nie dzieciach... Tyle w tym temacie.
    Jak bedziesz tylko kolezanka robil foty, to daleko nie zajdziesz, poza tym widzialem juz takie 18 latki ze hej, prawdziwe kobiety, z prawdziwym sexapilem i pewnoscia siebie. Tu, na zdjeciach to sierotki tylko czy ledwie ;(
    Za dziesiec lat zapewne sam zrozumiesz.
    Co mnie razi na tych zdjeciach, po drugie, to oprocz braku wisazu, jest to strasznie przecietne ubrania i bizuteria, poszukac, pozyczy i dopiero cykac, albo bez niczego - efekt bedzie o niebo lepszy. No i na boga dobierac jakies ciekawe tlo! Przed zrobieniem zdjecia, dobrze podejsc do modelki i poprawic jej wystajace spod reki wlosy, czy przekrzywione ubranie.

Powodzenia

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep Zobacz posta
    W!

*Gustuje w kobietach, a nie dzieciach... Tyle w tym temacie.
    Jak bedziesz tylko kolezanka robil foty, to daleko nie zajdziesz, poza tym widzialem juz takie 18 latki ze hej, prawdziwe kobiety, z prawdziwym sexapilem i pewnoscia siebie. Tu, na zdjeciach to sierotki tylko czy ledwie ;(
    Za dziesiec lat zapewne sam zrozumiesz.
    Co mnie razi na tych zdjeciach, po drugie, to oprocz braku wisazu, jest to strasznie przecietne ubrania i bizuteria, poszukac, pozyczy i dopiero cykac, albo bez niczego - efekt bedzie o niebo lepszy. No i na boga dobierac jakies ciekawe tlo! Przed zrobieniem zdjecia, dobrze podejsc do modelki i poprawic jej wystajace spod reki wlosy, czy przekrzywione ubranie.

Powodzenia

Hmm a kto zrozumie jak dorosnie ,ze sie spytam ?
    Wiesz uwagi dotyczace wizazu, itd ok rozumiem.
    Co do uwag "fotografujcie kobiety nie dziewczynki" tego nie rozumiem. To ,ze ty gustujesz w kobietach to ok, nikt ci tego nei zabrania, jesli ktos lubi fotografowac dziewczynki to co w tym zlego ? Nie wolno czy co ?
    Moze ciebie stac na wizazyste, drogie i sliczne ubrania, swietne scenerie itd. Rozumiem to, ale nie kazdy ma dostep do takich rzeczy.

Cytat Zamieszczone przez bejrut
    kurcze napisalem ze zrobiles zmiane jak zobaczylem ta fotke z jezykiem i warkoczykami ona naprawde mi sie podobala,ale po zobaczeniu nastepnych musze stwierdzic ze poziom z pierwszych stron tylko PopSute bardziej.mi tam GO tak nie przeszkadza poza ostatnia fota ale to ze te zdjecia sa trywialne,ciagle rabiesz na to samo kopyto. Jak cos to piszesz a ze swiatlo bylo nie takie a ze zmecznoy po weselu i wstawiasz cala serie takich samych fotek nie wnoszacych nic nowego.sam zobacz 3 ostanie:
    1 lekko z boku
    2 nastepne modelka na tym samym miejscu tylka troszke bardziej na wprost
    3 troszke zblizymy i jest seria do wstawienia jak tralala
    stagnacja kolego
    Bejrut ale ja nie napisalem ,ze "sorry ale zdjecia troche nie wyszly bo robilem po weselu" Napisalem tak o poprostu bez tlumaczenia weselem. Troche jaj Panowie ;-)

Co do stagnacji, masz racje i sam to zauwazylem, ciagle zielone tla,parki, te same ujecia ;-) Spokojnie bedzie napewno cos innego ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Dopiero zaczyna Awatar macieksob
    Miasto
    Kalisz

Witam serdecznie chciałbym się przyłączyć bo sam zaczynam moje pierwsze kroki w portrecie i chciałbym uzyskac kilka cennych wskazówek,
    a oto moje prace:
    1. Giuseppe

2.Karola

3.Karola

4.Karola

5.Karola

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

1. Giuseppe

*b. intrygujace, ma ciekawy przekaz, kiedys widzialem zdjecia dosc podobne (nie oskarzam o plagiat), jednego z najwiekszych architekow hiszpanskiego pochodzenia.

Reszta ja dla mnie jeszcze do przemyslenia

Zdrowko

Uprawnienia umieszczania postów