Bo mają latarki w kieszeniAlbo jak ida robić fotki to zabierają agregat prądotwórczy 4 blendy 2 pomocników 2 statywy no i conajmniej 2 lampy z softboxami
Widziałem na jakims kanale jak robią zdjęcia profi
Cała ekipa w słoneczny dzień na plaży kilka lamp masa blend i asystentów i cykają seria
No i do tego oczywiscie wentylatory o średnicy 1m
Żeby był odpowiedni wiaterek
Chyba liczą na ładne ułożenie włosów
![]()
EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Hehe racjaJaki wniosek trzeba system zmienić? Jak będzie mi sie nudzić to zrobie stronke na, której będzie można umieszczać fotki i dokonywać glosowania w różnych kategoriach. Stronka oddzielna z tego wzgledu, żeby ludzie sie nawzajem nie znali ;] Chociaz i tak pewnie na forum pozdradzaja swoje nicki i beda glosowali miedzy soba albo na swoją korzyść. Ciekawe jakby wypadla konfrontacja na zdjęcia nikon vs canon ;]
EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
EOS 20d, EOS 300, Tokina 20-35/3.5-4.5, EF 50/1.8, EF 28-80/3.5-5.6 II, 380 EX, Metz 44 af3, Zenit 412DX, Zenitar 50/2, statyw i chęci do nauki
Oba - twarze malo oswietlone, 1 kadr zbyt centralny jak dla mnie, 2 przepal na niebie po prawej.
.