Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Oj Van odrazu ,ze nie czytamy ,ja czytam i staram sie stosowac do wskazowek, nie zawsze to wychodzi.Jedni lapia szybciej inni dluzej.
    Oczywiscie postaram sie skopiowac twoje zdjecie, niestety nie dam rady w ten weekend, ale w przyszly napewno. O ile sie nie myle to dowietlales to zdjecie, ja nie posiadam niestety lampy ale postaram sie zrobic to jak najlepiej ;-)

Bede wkoncu robil dobre portrety i juz ! ;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Aha ,jedno zdjecie nie daje mi spokoju ;-)
    Wrzucalem je do watku i zarzucano mi brak kontrastu, fakt nie bylo go za duzo, mi jednak ten efekt sie podobal. Pobawilem sie troche i wyszlo cos takiego:

Kurcze mam dosyc juz tego laptopa, otwieram u siebie jest ok, otwieram w przegladarce jest do d...

I pytanie do Vana, jak ty to robisz ,ze na twoich zdjeciach oczy sa tak mega ostre tak bardzo sie wyrozniaja z tlumu innych szczegolow ? Czy to kwestia trafienia ostroscia w oczy ? Ja zawsze staram sie trafic w oczy ale nigdy mi taki efekt nie wychodzi, czy moze to ps ? hmm ? ;-)
    Ostatnio edytowane przez allgsm ; 17-07-2008 o 09:22 Powód: Automerged Doublepost
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów