Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar asthral
    Miasto
    opoczno

Domyślnie

hehee... dobry sposób z koleżankami , może dla wzmocnienia efektu zacznę się uczyć aktów
    Ale sądze że to nic nie da, moja Małgoś nie da się łatwo na takie coś nabrać....
    ale próbować będę ...
    ------------------------------------------------------
    "Do zobaczenia w rzeczywistosci nowego utrapienia...."
    400D|C18-55EFS|C80-200|C50f1.8|420 EX|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asthral Zobacz posta
    hehee... dobry sposób z koleżankami , może dla wzmocnienia efektu zacznę się uczyć aktów
    Ale sądze że to nic nie da, moja Małgoś nie da się łatwo na takie coś nabrać....
    ale próbować będę ...
    spójrz na to z tej strony - odwrotnie, ale analogicznie. Jesteś fotografem i za żadne skarby nie chcesz robić portretów żonce. Masz kumpli fotografów (albo żona ma kilku kumpli fotografów) i żona o tym dobrze wie. Wiedząc to zaczyna najpierw umawiać się z nimi na sesyjki na które Ty też przychodzisz poobserwować, potem już Ciebie coraz rzadziej zaprasza na sesje (bo idzie na sesje np w momencie gdy Ty idziesz z jeszcze innymi znajomymi na browara etc). Czy zaczniesz robić portrety?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Dajcie jakiegos RAW'a fajnego może pobawimy się w obróbkę (ostrzegam jestem cienki w tym ale chce się czegoś nauczyć) bo nudzi mi sie strasznie Chwilowo Pozdrawiam...
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Co myslicie ?

http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów