Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A ja sobie teraz przypominam ,ze zapomnialem zalozyc tulipanka
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    A ja sobie teraz przypominam ,ze zapomnialem zalozyc tulipanka
    trzeba je nosić na stałe - jak nie używasz to zakładać odwrotnie - nie zginą i nie zapomnisz ich wziąć - moje robione bez osłon bo do 50 i 85ki nie mam
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Kurcze, jestem w szoku rozumiem, że czekasz na wypowiedzi Adama, ale pozwolę sobie tak żeby nie było, że Ciebie nie lubię, jak to zostało wspomniane:wink: te ostatnie dwa podobają mi się [Co do minusów pierwsze kontrast (lens hood) albo zła pozycja, drugie kadr, usuń te dwie "zmarszczki" na czole i szyji tylko delikatnie według porad S.K. albo jak wolisz V.M. w każdym razie bez tworzenia plastiku] mimo wszystko brawo dla małżonki! widać, że oswoiła się z obiektywem i plus za makijaż (czyli j.w.), i dla Ciebie w jakimś stopniu (żebyś mi tylko w piórka nie obrósł) również. Widzę, że wkroczyłeś na dobrą ścieżkę i tak trzymajale nadal słuchaj, czytaj, kombinuj, i ciesze się, że doceniłeś wreszcie światło zastane, z niego korzystaj i na nim się ucz, nie staraj się zbudować domu od komina, czasem ostre ale zaufaj mi to dobre rady, i wcale nie musisz mnie lubić za tą konsole chyba sam bym sie wq.... co nie znaczy, że jeszcze Ci o niej nie wspomnę
    Ostatnio edytowane przez unicorn78 ; 22-06-2008 o 01:49

Uprawnienia umieszczania postów