Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sothis Zobacz posta
    ... kobieca postawa to slanianie sie do przodu...

Ciekaw jestem co na to "forumowiczki"?

Fajnie to brzmi a tak już całkiem poważnie, mam pytanie i nie retoryczne, co masz na myśli pisząc słanianie, jakoś tak dziwnie kojarzy mi się ze słaniającym się pijaczkiem, ulicami miasta np. ulicą Żytnią, chodzi ci o przemieszczanie się do przodu, czy coś takiego?

P.S.Proszę połączyć i przepraszam za kłopot.

sothis
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta

Ciekaw jestem co na to "forumowiczki"?

Fajnie to brzmi a tak już całkiem poważnie, mam pytanie i nie retoryczne, co masz na myśli pisząc słanianie, jakoś tak dziwnie kojarzy mi się ze słaniającym się pijaczkiem, ulicami miasta np. ulicą Żytnią, chodzi ci o przemieszczanie się do przodu, czy coś takiego?

P.S.Proszę połączyć i przepraszam za kłopot.
    witam... slanianie mialem na mysli pochylanie sie do przodu. odchylanie sie do tylu jest raczej meska postawa. co deo podkladu to wiem z najlepszego zrodla, ze vichy sie nie umywa do lancome. moja lepsza polowa jest ekspertem w tej dziedzinie hehehe ni9e bede wnikal w szczeg.
    pss. fotografie slaniajacych sie po ul. zytniej tez maga byc fajowe i przygoda wielka.. uchwycenie dobrego momentu to majstersztyk pozdr.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sothis Zobacz posta
    co deo podkladu to wiem z najlepszego zrodla, ze vichy sie nie umywa do lancome. moja lepsza polowa jest ekspertem w tej dziedzinie hehehe ni9e bede wnikal w szczeg.
    a lancome nie umywa się do produktów MAC szczególnie do lini cieni w kremie lub płynnych eyeliners i eye-shadows ... a najlepszy do usuwania hot spots(potu i przetłuszczeń na twarzy) jest Translucent Powder - puder bezbarwny - i nie trzeba do tego eksperta wystarczy poczytać trochę książek o podstawach makijażu ... polecam "Making Faces" by Kevyn Aucoin

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

No po prostuLOL

POtwierdzam Dermablend I klasa ale trudno z kolorystyka trafić;/ produkuja tego chyba TYLKO 3 albo 4
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    a lancome nie umywa się do produktów MAC ]
    Wlasnie mialam to pisac

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Wlasnie mialam to pisac
    Na terenie PL można się gdzieś w to zaopatrzyć, poza netem oczywiście, ja lubie zobaczyć "LIVE" jeśli masz jakieś doświadczenia będe naprawdę wdzięczny, wcześniej wspomniane produkty znam ale o tym, że największy konkurent łindołsa robi kosmetyki, to pierwsze słysze, za chwile pewnie ktoś sypnie, że to nie ten sam MAC Będe wdzięczny za pomoc

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    Na terenie PL można się gdzieś w to zaopatrzyć, poza netem oczywiście, ja lubie zobaczyć "LIVE" jeśli masz jakieś doświadczenia będe naprawdę wdzięczny, wcześniej wspomniane produkty znam ale o tym, że największy konkurent łindołsa robi kosmetyki, to pierwsze słysze, za chwile pewnie ktoś sypnie, że to nie ten sam MAC Będe wdzięczny za pomoc
    Z tego co slyszalam jedynym miejscem w Pl gdzie mozna kupic kosmetyki MAC (i nie jest to firma od jabluszek ) jest W-wa i podobno ceny sa bardzo wysokie.
    Nie moge znalezc potwierdzenia w necie ale podobno kiedys kosmetyki tej firmy nie byly dostepne do kupienia dla zwyklych zjadaczy chleba. Uzywali ich tylko na planach zdjeciowych/profesjonalnych sesjach fotograficznych.

Pozdrawiam

sothis
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Z tego co slyszalam jedynym miejscem w Pl gdzie mozna kupic kosmetyki MAC (i nie jest to firma od jabluszek ) jest W-wa i podobno ceny sa bardzo wysokie.
    Nie moge znalezc potwierdzenia w necie ale podobno kiedys kosmetyki tej firmy nie byly dostepne do kupienia dla zwyklych zjadaczy chleba. Uzywali ich tylko na planach zdjeciowych/profesjonalnych sesjach fotograficznych.

Pozdrawiam
    www.ebay.co.uk tu mozecie znalezc wszystko... co do MAC to i tak zostaje przy lancome ew. dior. wiekszosc aktorow i aktorek uzywa tego typu mejkap mac to jakas linia w stylu mabeline

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    W Polsce do zdobycia np tu:
    http://www.krainaksiazek.pl/ksiegarn...ing-Faces.html

Całkiem znośna cena, zamówione

Uprawnienia umieszczania postów