Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Witajcie.

Parteq ja juz nie zwracam uwagi na prosby i sugestie dotyczace sesji z Vitezem mojej zony ;-) Probuje uzyskac jakies rady,porady a tu ciagle to samo ;-) Chyba zaczne robic fotki koledze ;-) Co do uwag ,czy kabinuje swiatlem, ano kabinuje, to zdjecie bylo robione w ciemnej piwnicy generalnie brak swiatla ,jedynym zrodlem swiatla byl maly lufcik i probowalem odbic swiatlo wpadajace przez niego blenda. Dodatkowo wbudowana lampa blyskowa ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Parteq ja juz nie zwracam uwagi na prosby i sugestie dotyczace sesji z Vitezem mojej zony ;-)
    Bo mi szkoda że ją tak marnujesz .
    No ale cóż... każdy kiedyś się uczył.
    Ale oprócz tego piszę też i porady, więc nie marudź, tylko wdrażaj te porady w życie, a nie "bez obróbki na złość Vitezowi" .

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Bo mi szkoda że ją tak marnujesz .
    No ale cóż... każdy kiedyś się uczył.
    Ale oprócz tego piszę też i porady, więc nie marudź, tylko wdrażaj te porady w życie, a nie "bez obróbki na złość Vitezowi" .
    Nie chcialem podważać Twojego autorytetu... ale Ty chyba wiesz, o co mi chodziło mam nadzieje...:-|

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dzieki unicorn78, kucza21 za rady.
    Kucza21 pamietam o kreatywnosci, poprostu chcialem najpierw pstryknac kilka fotek i dowiedziec sie podstaw, ostatnio troche brak czasu na kreatywnosc, ale wielkimi krokami zbliza sie dlugi weekend a dla nas to bedzie naprawde dlugi ;-) wiec zdjecia z kreatywnoscia beda na 100% uwierz mi pomyslow mi nie brakuje ;-)

Co do Ciebie Vitez ,to nie chodzilo mi oto zeby na zlosc tobie wrzucac fotki nie obrobione, tylko wydaje mi sie ,ze obrobic fotke duzo wiecej osob potrafi niz ja dobrze pstryknac (chyba ,ze sie myle) Ksiazke Scotta Kelbiego mam wiec spokojnie ;-)

P.S
    A tak na marginesie Vitez dal bys sobie spokoj z molestowaniem dziewczyn kolegow na forum. Co ktos napisze temat na forum odnosnie aktow,portretow ty na dzien dobry wyjezdzasz z "przyslij ja do mnie a ci pokaze" To w warszawie nie ma dziewczyn ? A jak bedzie chcial to napewno przysle, jesli trafi na twoje portfolio w necie i spodobaja sie jej (modele) twoje zdjecia.
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    Nie chcialem podważać Twojego autorytetu... ale Ty chyba wiesz, o co mi chodziło mam nadzieje...:-|
    Do Ciebie nic nie pisałem, gdybym się odnosił do czegokolwiek z Twojej wypowiedzi to bym to zacytował. Nie bierz więc za bardzo do siebie, bo obok pisałem.

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    P.S
    A tak na marginesie Vitez dal bys sobie spokoj z molestowaniem dziewczyn kolegow na forum. Co ktos napisze temat na forum odnosnie aktow,portretow ty na dzien dobry wyjezdzasz z "przyslij ja do mnie a ci pokaze" To w warszawie nie ma dziewczyn ? A jak bedzie chcial to napewno przysle, jesli trafi na twoje portfolio w necie i spodobaja sie jej (modele) twoje zdjecia.
    Na razie aż dwie... strasznie dużo, i to tylko portrety - o aktach nic nie piszę u kogoś - dobieraj rozsądniej argumenty. Nadwrażliwy jakiś jesteś .
    Nie dam sobie spokoju i będę pisał co mi się podoba! <tup>
    Tupnięcie nogą zmienia subiektywne odczucia w obiektywną prawdę.

Hint: droczę się... tak dla rozluźnienia, czego i Tobie życzę.

Uprawnienia umieszczania postów