a to sory :P
To ja bez powiększania:
Już się podnosi![]()
.
CrazyEyesDogg
No to tak:
-cień nosa (przeszkadza, odwraca uwage od oczu)
-za bardzo wygładzona skóra na ciele - ratowałeś się chyba dodaniem szumu, ale to jednak widać - wiem to po swoich doświadczeniach
- a na końcu coś nad czym i ja muszę solidnie popracować, a mianowicie ożywienie modelki na zdjęciu, przekazanie jakiejś treści, emocji itd itp
Pozdr. i czekam na więcej
Hmmm, nad światłem cały czas pracujęJuż wiem że wąskie prostokątne SB się nie nadają do ładnego 'miętkiego świateła'.
Acha, chciałbym też podziękować za lekcje światła, pracy z modeliną... Mojemu drugiemu mentorowi Robertowi aka robgr85
No i żeby nie było że zapomniałem o miclesie który dał mi rady jak poprawnie skadrować, naświetlić klatkę na matrycy + podstawowa obróbka cyfrowego negatywuHmmmh, no i za to że mnie wspiera na gg - tak, tak
lubi wylać kubeł zimnej wody na kolegę z miasta... :P
Właśnie chciałem żeby wyszła trochę 'zagubiona' ew. poważnaDziewczyny na 'sesji' ze mną zawsze się ciągle śmieją... :rolleyes:
Dodam jeszcze jedno zdjęcie z tej serii i w następny albo ten weekend powtórka w innym secie ubraniowym + mam nadzieje dodam własne światło do zdjęć - ciekawe co z tego wyjdzie
.
zwykle flesze z dwóch stron, sunpaki
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
softów sie jeszcze nie dorobiłem
Ostatnio edytowane przez orlen.ownlog.com ; 28-05-2009 o 08:47 Powód: Automerged Doublepost