Jesli chodzi o BW to robie to na kanale jasnos w labie, potem krzywe itp, Moze wy macie cos lepszego.
Jesli chodzi o BW to robie to na kanale jasnos w labie, potem krzywe itp, Moze wy macie cos lepszego.
Bystry - pierwsze nie bardzo, ale drugie już jest jak dla mnie bardzo fajne!Masz może jakieś ujęcia bez podniesionej spódnicy? Wydaje mi się że byłoby lepiej.
I chyba można by było troszeczkę podciągnąć kontrast na twarzy, bo trochę w szarości ginie.
Masz jak widzę kilka fajnych zdjęć, w każdym razie dużo lepszych od moich pierwszych, więc może załóż sobie swój wątek w galeriach? Będzie łatwiej oceniać![]()
Ok troche inaczej obrobilem teraz BW i dalem oddychac modelce, co teraz powiecie?
Moim skromnym zdaniem..
Dariusz - nie wiem czy w kolorze nie byłoby lepsze.
Bystry - druga fotka jest bardzo ładnaosobiście nie podciągałbym kontrastu.
Naps - nie znam się na robieniu zdjęć małym dzieciom, ale ona wygląda uroczo
i ode mnie znów pstryk do zjechania
helios 58/2@2 ostrzony na oko
Hardkorowiechelios 58/2@2 ostrzony na okoFajna kolorystyka... Co do kadru to nie wiem :/ Mnie coś nie pasuje... Tak ją widać i nie widać...
Jak się podobało to jeszcze jedno ;P
Mi sie podobaZamieszczone przez
[center![]()
5dm2
bystry- świetny bokeh na tym zdjęciu... klasyczny 50tkico do kadru to mi trochę jednak brakuje tej reki trzymającej spódnicę..
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
To bokeh fajny czy fota ;P Mi też tego brakuje
Niestety nie potrafię czasami zapanować nad cięciami :/ Super, że się podoba ;] Nie czuję się w szerokich kadrach... Zresztą tak samo jak w B&W
allgsmNie odgapiaj ;P Kapelusik to mój pomysł
Światło, kadr i sialalala wszystko elegancko... Fajny powiew włosów
Ale oczy... Prawe jest tak dziwnie przymknięte :/ Wygląda też jakby źle pomalowane (mocniej niż lewe)... Ja swoim modelkom mówię żeby zamknęły oczy i na komendę otworzyły dość szeroko
Ktoś to podsunął tu na forum... Nie wiem kto ale to genialne
![]()