Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ok odpowiedz na zadanie Vanmurdera, widze ,ze nikt z kolegow nie zabral sie za ten temat ;-) Uwaga !!! Wiem wiem swiatlo na policzku ale nie wiem jak sie tego pozbyc, probowalem tak jak pisze Scoot Kelby za pomoca stepla,ale nie podoba mi sie efekt. I tu mam pytanie do kolegow jak sie tego cholerstwa pozbyc ?

http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Ok odpowiedz na zadanie Vanmurdera, widze ,ze nikt z kolegow nie zabral sie za ten temat ;-) Uwaga !!! Wiem wiem swiatlo na policzku ale nie wiem jak sie tego pozbyc, probowalem tak jak pisze Scoot Kelby za pomoca stepla,ale nie podoba mi sie efekt. I tu mam pytanie do kolegow jak sie tego cholerstwa pozbyc ?

Balans bieli leży. Pozbyć się światełka możesz rozpraszając je, nawet jakimś prześcieradłem.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Balans bieli leży. Pozbyć się światełka możesz rozpraszając je, nawet jakimś prześcieradłem.
    Kucza to to ja juz wiem ;-) Chodzi mi o to ,jak sie pozbyc takiego swiatla po zrobionym zdjeciu, a dokladnie na tej fotce ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wyrzucić całe zdjęcie, albo nawet go nie robić. To tak nie da rady ustawić modelki byle gdzie, pstryknąć, a później walczyć z jakimiś wadami w PSie. Pozbyć się światła na poliku możesz na miliard sposobów, ale najłatwiejszym będzie zrobienie następnego zdjęcia z innymi ustawieniami zestawu : światło-aparat-modelka.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Kucza to to ja juz wiem ;-) Chodzi mi o to ,jak sie pozbyc takiego swiatla po zrobionym zdjeciu, a dokladnie na tej fotce ;-)

Może tak. Zgrubie i szybko, moża by się bardziej postarać ale na takim małym źle się pracuje.

--
    Roobert.

Uprawnienia umieszczania postów