Nałóg okropny (wiem, bo sam parę lat temu rzuciłem), ale foto mnie się podoba. A co Wy sądzicie?
Body, stałki, zoomik
Kupuję to. Brakuje dymka, a na plus są ciekawe bliki w oczach. Można crop 100% oka, albo chociaż powiesz co to tam się tak fajnie odbiło?
EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader
Kurde no nie powiem. Wyszło dobrze. Ciekawi mnie jakie szkiełko w użyciu ... 85tka? W oczy rzuciło mi się czoło, troszkę jakby sobie skipował na ręke i wtarł to, konkretnie mówię o prawej stronie czoła modela. Ale poza tym nie mam żadnych większych zastrzeżeń.
P.S. Faktycznie nałóg okropny.
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 31-07-2008 o 01:02
Dymek jest tylko bardzo blady (trochę zginął w słońcu). Co do oka... sam się zastanawiałem, co dało ten błysk, bo blendy nie używałem. Po inspekcji okazało się, że są to... białe spodnie fotografaNa kilku fotach wyszły, więc może jest to jakiś patent
![]()
Body, stałki, zoomik
tomdz jak dla mnie to pokazujesz tu jedne z lepszych fotografii( ps. ten kolega to całkiem całkiem przystojniacha - chce więcej! )
Miło słyszeć po ostatniej zrąbce od Viteza (wiem, że zasłużonej)Postarałem się tym razem o lepsze światło. Ostatnio to było trochę na siłę, ale nie żałuję, bo dzięki temu oswoiłem sobie modeli. I tu podziękowania dla tych ostatnich, którzy zgodzili się na spotkanie o 7am... w sobotę :-)
A jeśli zaś chodzi o "kolegę", to chyba będę musiał ponegocjować z siostrzenicą
Dzięki za sugestię. Spróbowałem i faktycznie przyjemnie to wygląda. Fajny trójkącik wyszedł :-)Zamieszczone przez myst
Body, stałki, zoomik