Strona 65 z 282 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bystry Zobacz posta
    Nie wiem dlaczego ale w poście nie znalazła się prośba o komentarz oczywiście

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bystry Zobacz posta
    Nie wiem dlaczego ale w poście nie znalazła się prośba o komentarz oczywiście
    Ja bym wolał jakoś tak (ciaśniejszy kadr i usunięte odbicie słońca z ramienia):

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nałóg okropny (wiem, bo sam parę lat temu rzuciłem), ale foto mnie się podoba. A co Wy sądzicie?

Body, stałki, zoomik

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kupuję to. Brakuje dymka, a na plus są ciekawe bliki w oczach. Można crop 100% oka, albo chociaż powiesz co to tam się tak fajnie odbiło?

Coś już napisał Awatar Skorpion
    Miasto
    SC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta
    Nałóg okropny (wiem, bo sam parę lat temu rzuciłem), ale foto mnie się podoba. A co Wy sądzicie?
    Fajny pomysł, tylko IMHO model wygląda tak jakby sobie palce do nosa chciał wsadzić. Gdyby trzymał troszkę inaczej papierosa to myślę że byłoby naprawdę OK. Jak wcześniej zauważono dymek dodałby "smaczku" tej fotce :wink:
    EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta

Kurde no nie powiem. Wyszło dobrze. Ciekawi mnie jakie szkiełko w użyciu ... 85tka? W oczy rzuciło mi się czoło, troszkę jakby sobie skipował na ręke i wtarł to, konkretnie mówię o prawej stronie czoła modela. Ale poza tym nie mam żadnych większych zastrzeżeń.
    P.S. Faktycznie nałóg okropny.
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 31-07-2008 o 01:02

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dymek jest tylko bardzo blady (trochę zginął w słońcu). Co do oka... sam się zastanawiałem, co dało ten błysk, bo blendy nie używałem. Po inspekcji okazało się, że są to... białe spodnie fotografa Na kilku fotach wyszły, więc może jest to jakiś patent
    Body, stałki, zoomik

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

tomdz jak dla mnie to pokazujesz tu jedne z lepszych fotografii ( ps. ten kolega to całkiem całkiem przystojniacha - chce więcej! )

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    tomdz jak dla mnie to pokazujesz tu jedne z lepszych fotografii ( ps. ten kolega to całkiem całkiem przystojniacha - chce więcej! )
    Miło słyszeć po ostatniej zrąbce od Viteza (wiem, że zasłużonej) Postarałem się tym razem o lepsze światło. Ostatnio to było trochę na siłę, ale nie żałuję, bo dzięki temu oswoiłem sobie modeli. I tu podziękowania dla tych ostatnich, którzy zgodzili się na spotkanie o 7am... w sobotę :-)

A jeśli zaś chodzi o "kolegę", to chyba będę musiał ponegocjować z siostrzenicą

Cytat Zamieszczone przez myst
    A przy okazji całkiem ciekawy portrecik palacza, ale myślę że by zyskał po przycięciu z prawej i z góry troszkę..
    Dzięki za sugestię. Spróbowałem i faktycznie przyjemnie to wygląda. Fajny trójkącik wyszedł :-)
    Body, stałki, zoomik

Strona 65 z 282 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów