Pokaż wyniki od 391 do 400 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

mi się kolorystyka w tym zdjęciu nie podoba.

Mimo tego że tylko 3 minuty mogłeś powiedzieć jej aby lekko przekrzywiła tułów tzn jeden bark trochę do przodu, a drugi trochę do tyłu. Twoja pozycja względem modelki nadaje płaskość zdjęciu (nie mówiąc już o świetle którego nie ma!).

Wy ich tu z błotem mieszacie
    to było tylko do Kucza21 czy do reszty krytykujących też? Ja nie staram się zmieszać z błotem tylko w miarę możliwości jakoś konstruktywnie krytykować. Jeśli miałbym zmieszać z błotem to raczej odpuściłbym sobie pisanie komentarza, bo po co skoro i tak za chwilę zrobi to ktoś inny :P. Mi np w zdjęciach punky'ego BW i szum nie przeszkadza, ale powinien pamiętać że nie jest najlepszym pomysłem akcja w stylu: wszystko zmienię na czarno/biało (najlepiej robić BW jak się coś skopało - np kolorystykę ) i wszystko zaszumię (może akurat tutaj ten szum nie był zamierzony) to będzie super, może wyjść na odwrót...

przerobilem na b&w bo swiatlo bylo nieciekawe, mozno zachmurzone niebo itd
    akurat mocno zachmurzone niebo to świetna sprawa i trzeba to wykorzystać bo znacznie ułatwia zabawę :> Skoro zachmurzone niebo Ci nie sprawy nie ułatwia, to czy możesz napisać jaką chciałbyś mieć pogodę podczas robienia zdjęć?

Pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 30-06-2008 o 09:06
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów