Ta woda pod nosem IMHO nie wygląda zbyt "smacznie" :/
Źrenice mi nie przeszkadzają.
Ale wolę ten poziomy z piegowatym nosem![]()
Wiem, że nic nie wiem :/
Greg S ale o co Ci chodzi??? ja tylko wyrażam to co mnie najbardziej drażni na tym zdjęciu a drażni mnie to że prawie tęczówek nie widać... Nie będę pisał że mi się podoba jak mi się nie podoba... Chyba że zastrzegasz sobie prawo do krytykowania swoich zdjęć...
Nie o krytykę tu chodzi. Dziewczyna nie bierze i proszę myśleć co się pisze.
Bez durnych insynuacji...
To trzeba było w ten sposób od razu to ująć.
Jest spora różnica między "pewnie coś bierze" a "nie widać tęczówek" . Jedno to jest niegrzeczne pomówienie, drugie neutralna, subiektywna opinia.
Jak widzisz człowieka leżącego na ulicy/przystanku to co w pierwszej chwili myślisz? Pijany czy zasłabł? Różnica taka sama...
Vitez ja na początku napisałem tak:
i Greg S zrozumiał tylko zaprzeczył że było ciemno i tu było moje zdziwienie dlatego tez (faktycznie teraz na to patrząc trochę przegiąłem) tak napisałem. Wcale nawet na serio nie pomyślałem, że TAKA dziewczyna może COŚ takiego robić... Przepraszam modelkę i fotografa za takie stwierdzenie...
No i jest ok.
Wracając do tematu - a tak: ??
Klara się już zgłosiła do jakiejś agencji fotomodelek?Dawaj więcej bo na prawdę świetnie wychodzi
Leśny mi mówił że fotka jest w miarę to ją wrzucę
Od taki pstryk na wyjeździe do Sopotu :rolleyes:
Domyślam się że przez okulary niektórym może się zdjęcie nie spodobać - brak kontaktu wzrokowego - jednak może podyskutujemy o ostrości, kolorach i tych wszystkich innych elementach fotki które lubicie![]()
Ostatnio edytowane przez CrazyEyesDogg ; 22-07-2009 o 19:02
.
Według mnie dobry portret, z klimatem, nastrojem. Trochę razi nie tyle niedoświetlenie lewej strony, co cień nosa. Mogła być jakaś blenda lub delikatne dopalenie lampą, ale domyślam się, że nie miałeś tego pod ręką. A brak kontaktu wzrokowego w tym przypadku jest jak najbardziej pożądany.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
1.
2.
3.
Nie umiem robić zdjęć moim aparatem. Na wyświetlaczu zdjęcia wydają się naprawdę dobrze doświetlone, z ładnymi kolorkami. Po zrzuceniu ich na komputer ogarnia mnie rozpacz. Są za ciemne, mają dziwaczne kolory, nie podobają mi się ani trochę. Powyżej wyniki mojej drugiej portretowej sesji.
Ostatnio edytowane przez panmateusz ; 22-07-2009 o 23:04
Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4