micles - ad.9. "Ten cross to prawie niezauważalny. Za słabo go robisz!"
- Tłumacz się stary o co Ci chodzi, chyba, że znów drwisz.
- Jaki karpik i rozchylone usta ? O czym TY do mnie rozmawiasz? Osoba fotografowana jest naturalna. Nie ma żadnych zasad, że nie wolno jej pokazywać zębów. Może o czymś nie wiem, oświeć mnie. Fotki robię dopiero od niecałego roku. Widać wiesz coś czego ja nie wiem. Podziel się proszę wiedzą. Fotografujemy najczęściej na wysokości oczu..co nie znaczy, że tak trzeba zawsze. Liczy się odbiór zdjęcia. Modelka nie czuła się przytłoczona
10. Rozumiem. Mogłem, ale zrobiłem inaczej, bo taki był mój świadomy wybór. Może i konstruktywnie, ale jednak bardzo subiektywnie. Przemyślę to co napisałeś i pewnie popróbuję też takich ujęć. Jedna z Twoich propozycji jest jak najbardziej ok, druga zupełnie do mnie nie przemawia. Donośnie kolorystyki - niektórzy lubią ciepłe kolory inni nie. Mi akurat tutaj pasuje.
Podsumowując - uważam, że nie należy kierować się ślepo tym co inni myślą, bo mają inny punkt widzenia. Szczególnie, że jest to opinia tylko jednej osoby. Jeśli kilka osób będzie miało podobne zdanie, to widocznie coś w tym jest. Mam własne spojrzenie na pewne rzeczy.
Vitez. j/w Czytaj proszę co piszę. Nie lubię się powtarzać.