Ostrosc z oka ucielka, a chyba tam miala byc?
Ostrosc z oka ucielka, a chyba tam miala byc?
Would?
tak dokładnie celowałem w oko faktycznie ucieka
to moze coś od siebie dorzucę:
Zbyszko 666 - Dla mnie super. Przykadrowałbym tylko troszeczkę ciaśniej, zwłaszcza na dole tuż za nadgarstkiem. Bardzo fajne zdjęcie.![]()
Moje portfolio- zapraszam
Canon 50D +Sigma 17 - 50mm f/2.8 EX DC OS HSM+ 2 x YN-460 II + 3x RF 602 i na tym na razie skończyły się fundusze :eek:
A ja bym nic nie przycinał juz, zdjęcie spoko, ale makijaż niebardzo... slaby podkład czy jak to tam sie nazywa, bo strasznie pory widać i to drażni.
450D.
Moje portfolio- zapraszam
Canon 50D +Sigma 17 - 50mm f/2.8 EX DC OS HSM+ 2 x YN-460 II + 3x RF 602 i na tym na razie skończyły się fundusze :eek:
naras - bardzo podobają mi się kolory na pierwszym zdjęciu![]()
moje:
http://2.bp.blogspot.com/_GNYuz6_WBO..._4587379_n.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_GNYuz6_WBO..._2646750_n.jpg
EOS 50D 17-85mm + 50mm 1.4
mirusiek
1 Słabe. Jeśli to jest stockowe to ja bym tego nie kupił
złowieszczo uchwyciłeś modelkę, mniejsza o mimikę ale te wszystkie jak najbardziej naturalne zmarszczki wokół ust, na szyi jeszcze pogłębione takim oświetleniem, w dodatku kadr ciasny- mi się nie podoba.
2 brakuje ostrości i szyi
naras
1 nieźle jest ale nie wiem tylko o co chodzi w pozie na 1 te otwarte usta np.
Lucifer dobry- podoba się
Lenka
Lepiej je wstaw przez insert image, a nie podajesz linki.
Pierwsze- jest ok, podoba mi się światło, co do pchania rogu aparatu w oko mam mieszane uczucia![]()
Drugie- gubi się głębia ostrości,
GO jest na nadgarstku, palcach (które przy okazji fatalnie wyszły) i przedramieniu za aparatem.
Nie wiem co chciałaś przekazać
insert image mi nie działa na fotach z bloga ;P testowałam
pierwsze - pchanie aparatu w oko przynajmniej nie zasłania 3/4 twarzy ;P a analogi często mają wizjerek w lewym górnym rogu ;P
drugie - wiem... widzę tą ostrość, fakt to pewien minus... ale mi osobiście podoba się wyraz artystyczny tej fotki![]()
EOS 50D 17-85mm + 50mm 1.4