nie przesadzaj.... ja tam wolę być taka jaka jestem i "se" kiedyś znaleźć tego jedynego co pokocha.. takie ładne to często nieszczęśliwe są no.. ( tak sobie wmawiam)
a co do zdjęc to sie wypowiedziałam w innym wątku![]()
nie przesadzaj.... ja tam wolę być taka jaka jestem i "se" kiedyś znaleźć tego jedynego co pokocha.. takie ładne to często nieszczęśliwe są no.. ( tak sobie wmawiam)
a co do zdjęc to sie wypowiedziałam w innym wątku![]()
30D | Canon 10-22 | Canon 100 macro | Canon 28-135 | Helios 52 | jakis Manfrotto sie znajdzie |
majne zdjecisza
Widzi się bardzo dobrze, ale ostrość z oka chyba uciekła, no i tak jak pisałeś, fajnie byłoby jakby to drugie nie było zasłonięte.
czy ten pierscien atlantow ma jakies znaczenie czy przypadkowo się tu znalazł ?![]()
Ależ proszę bardzo!Nawet duża fota podlinkowana, jest dużo pikseli do analizowania ^^
Serio : przesunąłbym się z aparatem ciutkę w lewo, żeby wypełnić ten kadr. Reszta (światło, poza, rekwizyt) bez zarzutu. Żeby być konsekwentnym w tym co robię, napiszę tylko, że na dużej wersji (mi) nie pasuje prawy kącik ust + palec. Nie wiem ostatecznie czy to paznokieć, czy akurat tam błyszczyk do ust zadziałał. Trochę zmatowić i jak dla mnie jest wypas.
Hmm, no i może rzęsy mocniej bym maznął tuszem. Ale to już kwestia mojego widzimisię.
właśnie jaka jest różnica między parasolką a softboxem
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D
prosze o opinie
C40D, 50 1.8 @1.8, iso400 1/160
VanMurder dziekuje za tutka BW, zdjecie obrobilem wg tutka (i nic wiecej)
pozdrawiam
"Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"