Drugie i trzecie znakomite. Pomiar ekspozycji na -, a później dopalanie z rawa. Zawsze można wywołać jeszcze dwa razy, albo clarity na -, albo na krzywych, albo pędzlem w PSie... Jest wiele możliwości.
Dwójka genialna!
Drugie i trzecie znakomite. Pomiar ekspozycji na -, a później dopalanie z rawa. Zawsze można wywołać jeszcze dwa razy, albo clarity na -, albo na krzywych, albo pędzlem w PSie... Jest wiele możliwości.
Dwójka genialna!
Jeszcze dodam ze pierwsze dwie foty to:
50D 85@1.2 a ostatnia 5D 85@1.6
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dzieki za szybka odpowiedz
Musze poczytac wlasnie o tych krzywych i sprobowac sie nimi pobawic.
Przewaznie uzywam narzedzie Recovery w LR ale nie jestem do konca zadowolony z jego dzialania.
To wrzucam jeszcze jedna fotke malego z jego nowa zabawka
Ostatnio edytowane przez CoobaCK ; 09-02-2009 o 02:03 Powód: Automerged Doublepost
EOS
CoobaCK - dla mnie #3 swietna, przy #2 jakos dziwnie przedmiot z tla zlewa sie z glowa maluszka, i wychodzi taaaaakaaa wieeeelkaaaa
------------------------------------------------------
"Do zobaczenia w rzeczywistosci nowego utrapienia...."
400D|C18-55EFS|C80-200|C50f1.8|420 EX|
Ostatnie mi się podoba:-) bardzo ładne, delikatne światło i do tego krzywy kadr też pasuje.. i nie ma to nic wspólnego z 85/1.2L![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
To dobrze czy zle ??
Spoon do takiej foty jak twoja trzeba dobrego miejsca :/
Dla mnie pierwsza klasa!!
Mam tez cos na ten desenMoja dziewczynka
.... wiem ze sie nie wstrzelilem z ostroscia![]()
Ostatnio edytowane przez CoobaCK ; 09-02-2009 o 15:32
EOS
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
no niestety. jakby tego było mało to kompresja też zjadła sporo jakości..
No oczywiscie, że dobrze.. miałem zamiar pochwalic to zdjecie ze względu na umiejętność dostrzeżenia dobrego światła pomijajac kwestie sprzetowe, bo nie watpie, że i bez nich zrobilbyś cos podobnego:-)
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Witam, moje pierwsze kroki
Pozdrawiam