Pozwole, sobie zamieścić pod ocenę jeden z pierwszych portretów ( w zasadzie pierwszy )
pozdrawiam
Pozwole, sobie zamieścić pod ocenę jeden z pierwszych portretów ( w zasadzie pierwszy )
pozdrawiam
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
piotrek jak dla mnie zbyt centralna kompozycja...
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Gunia ale czy ta centralna kompozycja przeszkadza? z lewej strony masz tułów, po srodku twarz, z prawej strony rozwiane wlosy. Mi to nie przeszkadza na przyklad, bardzo fajnie wypelniony kadr![]()
no tak wyjechałam w narożnik ze względu na fryzurę mamy ;p która nie jest okazała a tak przynajmniej w domyśle "jakaś" jest![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
CrazyEyesDogg - te z analoga bardzo mi się podobają, mimo ze nie wyglądają na technicznie doskonale - być może przez wielkość prezentowanej kopi. Świetnie przedstawiłeś emocje, zdjęcia mają coś w sobie.
Loome mnie przeszkadza, bo nie esjt konkretnie centralna.. Jest bardziej na lewo... I mnie to własnie jakos rozprasza
Tylko nie ruszaj ich w PSie please ;]