![]()
również podzielę się jednym z moich portretów![]()
![]()
również podzielę się jednym z moich portretów![]()
yy Parę słów od siebie... Zdjęcie tak ciemne bo walnąłem koleżance trochę za mocno lampą i przyciemniałem w LR... Sam już byłem troszeczkę pod wpływem.... xD(widzę to ze ściąłem niepotrzebnie lampkę....) Mogę prosić o wytknięcie jakiś innych błędów związanych z techniką??
P.S. Czy ono nie jest za szerokie?? Bo nie jestem pewien czy nie łamię regulaminu...
Ostatnio edytowane przez turo1001 ; 24-10-2008 o 21:59
<<Być Amatorem- Człowiek uczy się przez całe życie>>
450D+ 18-55, D80+50/1.8
No dobrze a teraz z troszeczkę innego kadru... Może mi ktoś dać wskazówkę jak zabrać się za ubrudzony kieliszek ??
450D+ 18-55, D80+50/1.8
Nie ma sensu ratować słabej fotki... po prostu zrób lepsza...
Przem ma rację, zdjęcie jest tak słabe że z początku podejrzewałem prowokacje. Wybierz się z koleżanką w jakiś plener (nie w nocy) tak abyś nie musiał błyskać wbudowanym fleszem i zobaczysz jaka będzie różnica, tym bardziej że modelkę masz ładną.
daniel - fajnego karpia dziecko zrobiło na 1, niestety IMHO oczy zbytnio zacienione. Kadry z Twoich zdjęć też trochę mi nie pasują. Na dwójce mogłeś lekko podretuszować żyłki na białkach modelki.
Pozdrawiam,
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
nie rob zdjec po pijaku)) kiepskie zdjecie. Widze ze masz problem z kadrem wiec moze poczytaj troche o kadrowaniu.
5dm2
Panowie Chwilowo jest problem z wychodzeniem bo mam gips na nodze.... xD To staram się chociaż opanować programy do obróbki graficznej.....
Nawet sobie nie wyobrażacie jak się wkurzałem że mi taka piękna jesień uciekła....
W czym konkretnie tkwi problem z kadrem??Widze ze masz problem z kadrem wiec moze poczytaj troche o kadrowaniu.
To była 18 nie miałem wyjścia xDnie rob zdjec po pijaku ))
450D+ 18-55, D80+50/1.8
jak dla mnie 1 i 4na czwartym podoba mi się poza i 'moc' dziewczyny na zdjeciu
obróbka niekoniecznie (u mnie za ciemno)