Dobra to teraz moja kolej... w końcu miałem swoją pierwszą sesje i wyszło cos takiego....
warunki oświetleniowe nie rozpieszczały ale niech będzie
troszke przeróbki w PSie i ta "ramka"(niestety nie mam teraz tego zdjęcia bez tej ramki wiec musi być tak)
czekam na krytykę...
Coś niechętnie komentujecie
heh wiem ramka ale ostrzegałem :P
a poza nią??
Wrzuc jakies bez ramki:P
5dm2
Ramka do bani. Jeśli jeszcze raz zapodasz zdjęcie z ramką to ja na pewno nie skomentuje (jak ktoś nie chce moich komentarzy to wrzuca tak brzydkie ramki). Wszystko byłoby fajnie, gdyby modelka nie mróżyła oczu (a np tak ładnie je eksponowała jak koleżanka Bystrego).
Pozdr.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek
Bystry - świetne. I kolorystycznie i sposób ujęcie modelki no i... te oczy...
Jedyne, co mi jakoś nie do końca pasuje, to górne cięcie (kapelusz).
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=