http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
Paenka, nie spodziewalem sie az takiego komplementu! Dzieki za cieple slowa![]()
Zdjecie wprawdzie wyostrzylem troche w Lightroomie, ale wyeksportowalem do zmniejszonego Jpega, wiec nie wiem jak on to sobie zinterpretowal i czy wyostrzyl po zmniejszeniu, czy przed. Na przyszlosc faktycznie lepiej to zrobic samemu w fotoszopie.
Jakby ktos mial jeszcze uwagi co do kompozycji, swiatla, to bardzo chetnie poslucham![]()
RicoSuave - mnie też się malec podoba. Super energia, ładny kadr, dobra barwa i ton dziecięcej skóry. Jedyne, co mogłoby być lepsze to tło (szarość i chropowatość trochę się kłóci z tematem).
No i podkreśliłbym trochę małemu oczy, poprawił fryzurę i domalował dolną trójkę, żeby był glamour. ;-) Żartuję (tak dla pewności).![]()
Body, stałki, zoomik
tomdz - wszystko pieknie, tylko ze to dziewczynka!!
Ale spox, codziennie na ulicy jest mylona
Dzieki za uwagi![]()
dobre zdjecie, sliczna coreczka, tego nam trzeba bylo...mowie o usmiechu![]()
5dm2
Autoportret
Autoportret - podobizna artysty wykonana przez niego samego
Sergiusz jesteś bardzo ładną kobietą?
miły portret lubię zamyślenie na zdjęciach
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
fotokor1- Nie ściemniasz? Popatrz mi w oczy
nie ściemniam naprawdę piekna, fotka też
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi