no coz zonka jak zwykle pieknie wychodzifaktycznie szkoda tego nadgarstka. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie, ale wydaje mi sie, ze nosek troche jej splaszczyles. Moze mi sie tylko wydaje albo na moim monitorze tak to wyglada.
no coz zonka jak zwykle pieknie wychodzifaktycznie szkoda tego nadgarstka. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie, ale wydaje mi sie, ze nosek troche jej splaszczyles. Moze mi sie tylko wydaje albo na moim monitorze tak to wyglada.
5dm2
za ciemno!
pierwsze jakoś dziwnie obrobione, za plastikowe
drugie - za ciemne, ale kadr fajny.. no i obróbka też IMHO za plastikowa
Ogromna większość moich zdjęć tu pokazywanych czy na mojej stronie robiona jest właśnie przy chmurkach i jakoś nie mam takich problemów.
Tylko weź pod uwagę to że są to chmurki a nie szarobure, 100% zachmurzenia niebo.
O ostrości już wspomniano a o kadrze powiem tyle że bardzo niezdecydowany. Nie wiedziałeś czy ciasno czy szeroko, czy pod skosem czy na wprost, czy z profilu czy na wprost, czy obok modelki czy znowu na wprost modelki - wszystko zrobiłeś w kadrze w pół kroku. Zostaw minimum miejsca nad głową by było ciaśniej, dorzuć odrobinę dekoltu, poczytaj o kompozycji (mocne punkty).
Tak mi się coś zdaje, że jedziecie ulicą jednokierunkową i to do tego na jej początku stał znak, że ulica nie ma wylotu.![]()
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
allgsm.pl - przy oczach coś majstrowałeś w PS?
igi coś mi trójka nie pasuje, choć do końca sam nie wiem czemu, może przez brak kontaktu wzrokowego...
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...