Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Ok a ta fotka w bw ?
    Znów to samo. Człowieku ludzie Ci piszą juz wprost, że do 20 zdjęć to samo a Ty dalej.
    Zaplanuj sobie wcześniej sesje ze szczegółami i próbuj to zrealizować a nie idziesz na spacer (bo akurat masz wolne)i strzelasz 1000 takich samych zdjęć. W taki sposób niczego więcej się nie nauczysz i jak widać utknąłeś w martwym punkcie. Czekamy na postępy na nowe pomysły.

--
    Robert.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CyberR Zobacz posta
    Znów to samo. Człowieku ludzie Ci piszą juz wprost, że do 20 zdjęć to samo a Ty dalej.
    Zaplanuj sobie wcześniej sesje ze szczegółami i próbuj to zrealizować a nie idziesz na spacer (bo akurat masz wolne)i strzelasz 1000 takich samych zdjęć. W taki sposób niczego więcej się nie nauczysz i jak widać utknąłeś w martwym punkcie. Czekamy na postępy na nowe pomysły.

--
    Robert.
    Cyber wiem i przyznalem sie ;-) Jak bys ogladal uwaznie to bys zauwazyl ,ze ta fotka juz byla ;-) Chodzilo mi o ocene kadru, obrobki i konwersji do BW ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Cyber wiem i przyznalem sie ;-) Jak bys ogladal uwaznie to bys zauwazyl ,ze ta fotka juz byla ;-) Chodzilo mi o ocene kadru, obrobki i konwersji do BW ;-)
    Obróbka mizerna zbyt widoczna, kadr bez zmian od kilnunastu ostatnich zdjęć. Konwersja do BW - za szaro brak widocznych bieli oraz czerni jak to bywa w BW. Być może wynika to z tego ze orginał jest wyprany z kolorów, już ktoś pisał o sinym zafarbie. Popracuj nad kolorem a później BW.

--
    Robert.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CyberR Zobacz posta
    Obróbka mizerna zbyt widoczna, kadr bez zmian od kilnunastu ostatnich zdjęć. Konwersja do BW - za szaro brak widocznych bieli oraz czerni jak to bywa w BW. Być może wynika to z tego ze orginał jest wyprany z kolorów, już ktoś pisał o sinym zafarbie. Popracuj nad kolorem a później BW.

--
    Robert.
    Sorry ale umnie nic nie jest wyprane z kolorow, tym bardziej nie ma sinego zafarbu ??? Macie chyba powoli obsesje nad zafarbami ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów