Strona 115 z 282 PierwszyPierwszy ... 1565105113114115116117125165215 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 141 do 1 150 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Domyślnie

Dla mnie bardzo super gdyby nie miala pod tym czerwonym NIC (chodzi o to niebieskie)...

Miasto
    Lublin

Domyślnie

allgsm.pl popros modelke przed zrobieniem zdjecie zeby zamknela oczy i na chwilke przed strzalem otworzyla, dal super efekt. Zauwaz ze lewa gorna strona zdjecia (Tlo) jest jasniejsza niz prawa, albo photoshopa uzyc albo lampe przestawic troche, tak by nie walila na tlo. Z tego co zaobserwowalem na wszystkich tak jest, na bialym warto by doswietlic tlo, tak by biel byla biala a nie szara. A ostatnia fote hmm warto by modelce doswietlic wlosy od tylu, tyak by jej ciemne wlosy odciac od czarnego tla.
    Ostatnio edytowane przez Dariusz B ; 09-09-2008 o 22:29

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

allgsm.pl ja czekam na foty z pleneru. Z checia poogladam.
    5dm2

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAdoCanon Zobacz posta
    allgsm.pl ja czekam na foty z pleneru. Z checia poogladam.
    ;-) Juz bys chcial pojezdzic po koledze ;-) Nie wiem czy szybko bedzie plener, tak bardzo mi sie spodobalo studio ;-)
    Pozatym musze poszukac modelek, zauwazylem ,ze lepiej sie fotografuje obce modelki a nie zony,narzeczone czy dziewczyny ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    ;-) Juz bys chcial pojezdzic po koledze ;-) Nie wiem czy szybko bedzie plener, tak bardzo mi sie spodobalo studio ;-)
    Pozatym musze poszukac modelek, zauwazylem ,ze lepiej sie fotografuje obce modelki a nie zony,narzeczone czy dziewczyny ;-)
    Hehe dokładnie tak jest :P Bo sie bardziej starasz Jak zrobisz kicz to już drugi raz nie bedzie chciala pozować :P A żone jak rasz namówiłeś to namówisz i drugi i trzeci i kolejny... ale na jednej z ostatnich fotek tych na schodach było widać, że się już troche znudziła tymi zdjęciami Więc chociaż jej dasz odpocząć
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Hehe dokładnie tak jest :P Bo sie bardziej starasz Jak zrobisz kicz to już drugi raz nie bedzie chciala pozować :P A żone jak rasz namówiłeś to namówisz i drugi i trzeci i kolejny... ale na jednej z ostatnich fotek tych na schodach było widać, że się już troche znudziła tymi zdjęciami Więc chociaż jej dasz odpocząć
    jak żonka zobaczy że szukasz innych modelek, to może zacznie się bardziej starać przy pozowaniu :P
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    jak żonka zobaczy że szukasz innych modelek, to może zacznie się bardziej starać przy pozowaniu :P
    Albo; zmieni "inteligentną przystawkę" aparatu, zwaną fotografem;-)

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

eeee no co ty Ciekaw jestem jak ci wyjda zdjecia w plenerze z inna modelka. Z zonka juz widzialem, czekam na inna modelke. Poza tym nie przejmuj sie tym moich "jechaniem" bo ja tez super zdjec nie robie
    5dm2

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAdoCanon Zobacz posta
    eeee no co ty Ciekaw jestem jak ci wyjda zdjecia w plenerze z inna modelka. Z zonka juz widzialem, czekam na inna modelke. Poza tym nie przejmuj sie tym moich "jechaniem" bo ja tez super zdjec nie robie

No wlasnie musze poszukac jakis ciekawych modelek ;-) A jechaniem sie nie przejmuje ;-) Wrecz przeciwnie mobilizuje ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Chcialem ,zeby bylo klimatycznie, stad te ceinie i ciemnosci ;-) Za duzo ich ?
    Jeżeli chcesz robić klimatycznie to staraj się robić bardziej miękko, powinieneś wydobyć jak najmniejszy kontrast pomiędzy cieniamy i doświetloną częścią twarzy. Najlepiej jak przejścia tonalne są delikatniej rozprowadzone.
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 12-09-2008 o 02:05 Powód: Automerged Doublepost

Strona 115 z 282 PierwszyPierwszy ... 1565105113114115116117125165215 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów