Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
Ok powiedzmy, że retouch według S.Kelbiego już opanowany, podstawowa wiedza o świetle również , pozostał Ci kadr, kompozycja, zadbanie o tło i pomysł typu .
Podsumowując wszystko do kupy mam wrażenie, że utknąłeś w miejscu i nie potrafisz się z niego wydostać. Jeśli miałbyś uczyć się w takim tempie i oczywiście z takimi dobrymi efektami poszczególnych zagadnień i zasad, to zajmnie Ci to baaaardzo długo.... Mówiąc chamsko, wulgarnie i arogancko Zmień już płytę!
Czekalem az ktos wybuchnie :smile: sam zauwazylem ,ze ciagle na jedno kopyto. Ale wychodze z zalozenia ,ze jedna rzecz trzeba przecwiczyc 100 razy wtedy bedzie sie ja dobrze wykonywalo ;-) Jak sie uczylem i ucze plywac na desce to tak samo, jeden manewr 1000 razy powtarzany wchodzi w krew i robisz juz go wtedy perfekcyjnie ;-) Ale rozumiem ,postaram sie nadac troche swiezosci w swoje fotki ;-) I mam nadzieje ,ze wkoncu wejdzie mi w krew perfekcyjne dobieranie przeslony ;-) Kucza ale moge jeszcze kilka z ostatniej sesji ? nie bic ;-)

Uciety lokiec i przygiete ucho ? Zle ?