Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

allgsm.pl, masz calkiem fajna i atrakcyjna modelke (podobna nieco do Bullock), ale jak sie robi portrety (to takze do reszty), to dobrze wziac ze soba szczotke do wlosow, jakis cien, oblizac wargi i poprawic tuszem rzesy, oraz wygladzic brwi - strasznie to wali amatorka po oczach. Juz nie pisze o tym, aby jednak wziac wisazystke, ale to dobry pomysl, aby wziac na sesje jakas kolezanke, ktora potrafi sie malowac i 'poprawi' nam nasza modelke w akcji nieco..
    Co do wiekszosci portretow tu prezentowanych - za malo kobiet, za duzo dziewczynek - takie cos Wam sie podoba?? Ok...

Zdrowko

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep Zobacz posta
    allgsm.pl, masz calkiem fajna i atrakcyjna modelke (podobna nieco do Bullock), ale jak sie robi portrety (to takze do reszty), to dobrze wziac ze soba szczotke do wlosow, jakis cien, oblizac wargi i poprawic tuszem rzesy, oraz wygladzic brwi - strasznie to wali amatorka po oczach. Juz nie pisze o tym, aby jednak wziac wisazystke, ale to dobry pomysl, aby wziac na sesje jakas kolezanke, ktora potrafi sie malowac i 'poprawi' nam nasza modelke w akcji nieco..
    Co do wiekszosci portretow tu prezentowanych - za malo kobiet, za duzo dziewczynek - takie cos Wam sie podoba?? Ok...

Zdrowko
    Hmm no tak ,trzeba miec jeszcze taka kolezanke ;-) Za duzo dziewczynek ? Hmm stosujac gumki i kitki oto mi chodzilo, mi akurat to pasuje. Jeden woli bmw drugi malucha. Juz szykuje sesje pelna różu, slodkosci i niewinnosci ;-) Taki mam pomysl taki realizuje ;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ostatnio edytowane przez allgsm ; 18-08-2008 o 19:32 Powód: Automerged Doublepost
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Ok powiedzmy, że retouch według S.Kelbiego już opanowany, podstawowa wiedza o świetle również , pozostał Ci kadr, kompozycja, zadbanie o tło i pomysł typu
    Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    sesje pelna różu, slodkosci i niewinnosci Taki mam pomysl taki realizuje
    .
    Podsumowując wszystko do kupy mam wrażenie, że utknąłeś w miejscu i nie potrafisz się z niego wydostać. Jeśli miałbyś uczyć się w takim tempie i oczywiście z takimi dobrymi efektami poszczególnych zagadnień i zasad, to zajmnie Ci to baaaardzo długo.... Mówiąc chamsko, wulgarnie i arogancko Zmień już płytę!

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Ok powiedzmy, że retouch według S.Kelbiego już opanowany, podstawowa wiedza o świetle również , pozostał Ci kadr, kompozycja, zadbanie o tło i pomysł typu .
    Podsumowując wszystko do kupy mam wrażenie, że utknąłeś w miejscu i nie potrafisz się z niego wydostać. Jeśli miałbyś uczyć się w takim tempie i oczywiście z takimi dobrymi efektami poszczególnych zagadnień i zasad, to zajmnie Ci to baaaardzo długo.... Mówiąc chamsko, wulgarnie i arogancko Zmień już płytę!
    Czekalem az ktos wybuchnie :smile: sam zauwazylem ,ze ciagle na jedno kopyto. Ale wychodze z zalozenia ,ze jedna rzecz trzeba przecwiczyc 100 razy wtedy bedzie sie ja dobrze wykonywalo ;-) Jak sie uczylem i ucze plywac na desce to tak samo, jeden manewr 1000 razy powtarzany wchodzi w krew i robisz juz go wtedy perfekcyjnie ;-) Ale rozumiem ,postaram sie nadac troche swiezosci w swoje fotki ;-) I mam nadzieje ,ze wkoncu wejdzie mi w krew perfekcyjne dobieranie przeslony ;-) Kucza ale moge jeszcze kilka z ostatniej sesji ? nie bic ;-)

Uciety lokiec i przygiete ucho ? Zle ?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Za płytka GO. Jej prawe oko poza GO. Źle. :P

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ok wstawiam ostatnie 3 ;-) Dzieki poleceniom Kucza21 zmienie temat ,a przynajmniej sie postaram ;-)

Ech ta Go ;-) cwiczyc cwiczyc ;-) Aparat caly czerwony.

Uprawnienia umieszczania postów