Strona 109 z 312 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159209 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 081 do 1 090 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AmatorKrak Zobacz posta
    Co o tym sądzicie?
    *płaskie swiatło (jeśli lampą świeciłeś na wprost to tak nie rób- lepiej od czegs odbij
    *ciemno!
    *kadr mi sie nie podoba- za duzo góry i brzydko ciete ramię w lewym dolnym rogu
    *mam wrazenie ze GO poszła na wlosy - tylko jedno oko jest powiedzmy ostre, co mi przeszkadza
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikolaj_I Zobacz posta
    nie sposób nie zgodzić się z tym co tu już wcześniej zostało napisane (gdzieś na początku wątku): dziurki w nosie najlepiej wyglądają kiedy ich nie widać. w ogóle, ta nietypowa poza modelki jest raczej niekorzystna w kontekście jej wdzięku (z innych zdjęć). nos zrobił się nieco "kwadratowy" i nadmiernie przyciąga uwagę.

pozdrawiam po raz pierwszy :smile:
    Hmmm... Nie zwróciłem na to uwagi ale masz rację. Coś się z noskiem porobiło... Z tymi dziurkami od nosa to mi się wydaje, że lekka przesada ;P Czasami to wygląda normalnie/dobrze jak widać trochę a czasami nie da się zrobić niektórych ujęć żeby nie było ich widać... Wrzuciłem wcześniej dwa zdjęcia na których było widać i trochę i dużo I podobały się Najważniejsze chyba to żeby nie było widać, delikatnie mówiąc, za dużo :P

Miło, że Twój pierwszy post dotyczył mojego zdjęcia ;P Witamy (wrzuć coś )

Coś już napisał Awatar bejrut
    Miasto
    London/Tbg

Domyślnie

kurcze niektorzy uczepili sie tych dziurek w nosie jakby to conajmniej odbyt byl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bejrut Zobacz posta
    kurcze niektorzy uczepili sie tych dziurek w nosie jakby to conajmniej odbyt byl
    nie chodzi o czepianie się. fotografia w większości, a już na pewno fotografia portretowa, to umiejętne "oszukiwanie", czy raczej pokazywanie lepszej, atrakcyjniejszej strony tego co pokazywane (nawet jeśli to krew, hałdy żużlu albo wspomniany przez Ciebie element ciała, powszechnie uznawany za mało atrakcyjny ;-) ) w dużej mierze o tym jest dyskusja na ponad 100. stronach tego wątku.

Cytat Zamieszczone przez Bystry
    Hmmm... Nie zwróciłem na to uwagi ale masz rację. Coś się z noskiem porobiło... Z tymi dziurkami od nosa to mi się wydaje, że lekka przesada ;P Czasami to wygląda normalnie/dobrze jak widać trochę a czasami nie da się zrobić niektórych ujęć żeby nie było ich widać... Wrzuciłem wcześniej dwa zdjęcia na których było widać i trochę i dużo I podobały się Najważniejsze chyba to żeby nie było widać, delikatnie mówiąc, za dużo :P

Miło, że Twój pierwszy post dotyczył mojego zdjęcia ;P Witamy (wrzuć coś )
    jak by na to spojrzeć "obiektywnie", to większość prowadzonej tu dyskusji to przegięcie. subiektywnie zaś można dzięki uwagom innych osób zauważyć to co się samemu pominęło. i czasem się z tym zgodzić i spróbować wykorzystać w praktyce. innymi słowy, jeśli na zdjęciu będą dziurki w nosie to nie koniec świata, ale jeśli by się dało to trzeba spróbować bez nich.

dzięki za zachętę. myślę, że niebawem coś wrzucę

Domyślnie

Dobre podejście...

To teraz bez dziurek ale i bez oczu ;P

Uzależniony

Domyślnie

Ale ona sie smieje

Domyślnie

Cudnie, prawda ;P ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cudnie, tylko czoło ma jakieś takie płaskie. Chyba wolę dziurki... W nosie, oczywiście

Domyślnie

btw... zero retuszu tutaj

I nie komentujcie tylko modelek ;P Wrzucam żeby oceniano zdjęcie :]

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

mnie jakoś by pasowąło z półprzymkniętymi oczyma, tak coś typu nieśmiale spojrzenie itp.

Strona 109 z 312 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159209 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów