Zamieszczone przez Paenka BDB a co do kompozycji to mnie osobiście wzrok ucieka troche w tę bramę Dziękuję Może jednak zamalować tę bramę ? A kadr lepszy szerszy czy to cięte? (mam wrażenie, że cięte bardziej skupiają uwagę na modelce)
Zamieszczone przez Bystry Dziękuję Może jednak zamalować tę bramę ? A kadr lepszy szerszy czy to cięte? (mam wrażenie, że cięte bardziej skupiają uwagę na modelce) nie skupiają raczej mam wrażenie jakby to był jeden z kadrów indiany jonesa gdzie mu sufit i podloga zaraz glowe scisna kolcami
Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Zamieszczone przez Bystry Może jednak zamalować tę bramę ? zostaw brame na tym zdjeciu w spokoju. nastepnym razem zrob zdjecie bez bramy - i po problemie. a to zostaw jakie jest. no chyba, ze zamalowac brame, wrzucic troche plazy, sloneczko, jakies chmurki i bedzie gites
Ostatnio edytowane przez spoon ; 13-08-2008 o 23:10
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world szukajka
Zamieszczone przez spoon zostaw brame na tym zdjeciu w spokoju. nastepnym razem zrob zdjecie bez bramy - i po problemie. a to zostaw jakie jest. no chyba, ze zamalowac brame, wrzucic troche plazy, sloneczko, jakies chmurki i bedzie gites zapomniałeś o Clooney'u do pary dla dziewczyny i drinkach z parasolkami
Zasady na forum