Strona 105 z 312 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    profesjonaliści używają tylko ISO 200.
    Możesz wyjaśnić dlaczego?

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Możesz wyjaśnić dlaczego?
    Bo mają latarki w kieszeni Albo jak ida robić fotki to zabierają agregat prądotwórczy 4 blendy 2 pomocników 2 statywy no i conajmniej 2 lampy z softboxami Widziałem na jakims kanale jak robią zdjęcia profi Cała ekipa w słoneczny dzień na plaży kilka lamp masa blend i asystentów i cykają seria No i do tego oczywiscie wentylatory o średnicy 1m Żeby był odpowiedni wiaterek Chyba liczą na ładne ułożenie włosów
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Albo jak ida robić fotki to zabierają agregat prądotwórczy 4 blendy 2 pomocników 2 statywy no i conajmniej 2 lampy z softboxami Widziałem na jakims kanale jak robią zdjęcia profi Cała ekipa w słoneczny dzień na plaży kilka lamp masa blend i asystentów i cykają seria No i do tego oczywiscie wentylatory o średnicy 1m Żeby był odpowiedni wiaterek Chyba liczą na ładne ułożenie włosów
    nie wiem co w tym śmiesznego (bo rozumiem że bardzo zabawne, skoro tyle emotek użyłeś w swoim poście).
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Bo mają latarki w kieszeni Albo jak ida robić fotki to zabierają agregat prądotwórczy 4 blendy 2 pomocników 2 statywy no i conajmniej 2 lampy z softboxami Widziałem na jakims kanale jak robią zdjęcia profi Cała ekipa w słoneczny dzień na plaży kilka lamp masa blend i asystentów i cykają seria No i do tego oczywiscie wentylatory o średnicy 1m Żeby był odpowiedni wiaterek Chyba liczą na ładne ułożenie włosów
    Szczerze mówiąc też nie zrozumiałem co ma ISO 200 do tego wszystkiego, nie mniej jednak zawsze mi się wydawało, że ISO 100 zapewnia najlepszą jakość zdjęć.

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Szczerze mówiąc też nie zrozumiałem co ma ISO 200 do tego wszystkiego, nie mniej jednak zawsze mi się wydawało, że ISO 100 zapewnia najlepszą jakość zdjęć.
    Widocznie profesjonaliści korzystają z nikonów, i nie mają specjalnie wyboru
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Widocznie profesjonaliści korzystają z nikonów, i nie mają specjalnie wyboru
    Ah ! To dlatego na forum nikonowskim kiedy wejdziemy w pod forum z portretami, aktami lub fashion/glamour jest masę dobrych zdjęć.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Ah ! To dlatego na forum nikonowskim kiedy wejdziemy w pod forum z portretami, aktami lub fashion/glamour jest masę dobrych zdjęć.
    Hehe racja Jaki wniosek trzeba system zmienić? Jak będzie mi sie nudzić to zrobie stronke na, której będzie można umieszczać fotki i dokonywać glosowania w różnych kategoriach. Stronka oddzielna z tego wzgledu, żeby ludzie sie nawzajem nie znali ;] Chociaz i tak pewnie na forum pozdradzaja swoje nicki i beda glosowali miedzy soba albo na swoją korzyść. Ciekawe jakby wypadla konfrontacja na zdjęcia nikon vs canon ;]
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ciekawe jakby wypadla konfrontacja na zdjęcia nikon vs canon ;]
    Hmm.. Przyszło mi do głowy, żeby zorganizować fotoigrzyska w Nikoniarzami - w różnych kategoriach - pejzaż, portret, makro... im więcej tym lepiej. Fajna zabawa uważam. Co sądzicie?

Domyślnie

Troche poczytałem i po paru tygodniach pstrykania wrzucam 2 zdjęcia.
    Tym razem nie są juz tak przypadkowe jak pierwsze które wrzuciłem.
    Prosze o komentarze (zwłaszcza o krytyke)
    1.
    2.
    EOS 20d, EOS 300, Tokina 20-35/3.5-4.5, EF 50/1.8, EF 28-80/3.5-5.6 II, 380 EX, Metz 44 af3, Zenit 412DX, Zenitar 50/2, statyw i chęci do nauki

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Oba - twarze malo oswietlone, 1 kadr zbyt centralny jak dla mnie, 2 przepal na niebie po prawej.
    .

Strona 105 z 312 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów