Strona 102 z 282 PierwszyPierwszy ... 25292100101102103104112152202 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 011 do 1 020 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Domyślnie

Stanowczo za ciemne i w dodatku coś z kolorami nie bangla. Do tego niestety ale jak dla mnie kadr mało zdecydowany (bardzo nie podoba mi się lewe cięcie) i chyba trochę za ciasny. Jak na portret światło mi też nie do końca pasuje.
    Mam nadzieję, że nie zniechęciłem Cię - czekam na dalsze próby.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

skóra nie powinna się świecić....

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie moja próba

Nie mam dużego doświadczenia w portretach ale spróbuję cosik pokazać.
    Liczę na Waszą obiektywną ocenę,

Domyślnie

Coś tam wlazło z lewej strony... Mi się podoba :] Ale raczej tylko tak humorystycznie bo czapeczka rozbraja (no i konwersja taka a nie inna chyba bardzo zwraca uwagę na ten napis) Za ciemno chyba na twarzy trochę... Pokaż kolor

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Więc ja dodam swoje "dzieło" powstałe niedawno w celu zobaczenia czy jest sens w ogóle bawić się w takie zdjęcia. Jak usłyszę że jest mocno "słabe" to daruje to sobie.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meehas Zobacz posta
    Więc ja dodam swoje "dzieło" powstałe niedawno w celu zobaczenia czy jest sens w ogóle bawić się w takie zdjęcia. Jak usłyszę że jest mocno "słabe" to daruje to sobie.
    Sens zdecydowanie jest, dzieło sztuki ci nie wyszło ale nie poddawaj się od razu ..
    Coś z kolorami w czasie obróbki ci się rozjechało..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Sens zdecydowanie jest, dzieło sztuki ci nie wyszło ale nie poddawaj się od razu ..
    Coś z kolorami w czasie obróbki ci się rozjechało..
    Że to dzieło sztuki jest to ja nawet nie śmiem twierdzić, bo to byłby uber-narcyzm,ale jeśli coś dalej obrobię postaram się wrzucić może będą lepsze efekty.

Początki nałogu Awatar endrju
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Fotoamator, który się poddaje?
    Nie wierzę. Jak ktoś chce, to wszystko z czasem przychodzi.

(Przepraszam za OT)
    C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
    &
    C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

Wedlug mnie zdjecie nie jest zle, ma cos ciekawego w sobie, no i oczywiscie ciekawe miejsce znalazles Z kolorami troche przesadziles. Nie podoba mi sie to przeswietlenie na jej lewym kolanku (z naszego punktu widzenia - prawym ) Musisz tez pocwiczyc nad kadrem. Nad ostroscia tez trzeba popracowac. Ja tez wiele bledow popelniam, ale trzeba focic focic focic i jeszcze raz focic!!!
    meehas jakiego szkielka uzyles?
    5dm2

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAdoCanon Zobacz posta
    Wedlug mnie zdjecie nie jest zle, ma cos ciekawego w sobie, no i oczywiscie ciekawe miejsce znalazles Z kolorami troche przesadziles. Nie podoba mi sie to przeswietlenie na jej lewym kolanku (z naszego punktu widzenia - prawym ) Musisz tez pocwiczyc nad kadrem. Nad ostroscia tez trzeba popracowac. Ja tez wiele bledow popelniam, ale trzeba focic focic focic i jeszcze raz focic!!!
    meehas jakiego szkielka uzyles?
    Szkiełko? Helios 58mm z 300D.

Strona 102 z 282 PierwszyPierwszy ... 25292100101102103104112152202 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów