@ Scaramanga
nie bede cytowal Twojej wypowiedzi, ale... wyluzuj troche. nie szukaj teorii spiskowej dziejow, tam gdzie jej nie ma
jasne, ze jestem mlody niedoswiadczony, a Ty stary wyjadacz. mozesz sobie prowadzic dyskusje na wysokim poziomie, o ktorych temacie moge nie miec pojecia. ale ja jestem poczatkujacy, a fora to najczesciej miejsca, gdzie sie takim pomaga.
jeszcze na zadnym innym forum (ani w zyciu, gdzie takze spotykam ludzi bardziej doswiadczonych w Twoim wieku, chociazby instruktorow od silowni) nie spotkalem sie z takim brakiem tolerancji jak u Ciebie.
zastanow sie. po to jest internet, zeby mozna bylo zdobyc infromacje szybciej i prosciej. jasne, ze ksiazki on nie zastapi (lubie czytac), ale na poczatek wystarcza. Kolejnym krokiem wtajemniczenia jest przeczytac cos porzadnego, ale trzeba od czegos zaczac. A zreszta... po co ja sie tu produkuje (chcialem jeszcze napisac uwagi o makro, ale po co - ja, laik). Milego dnia zycze. Zaraz ide na jazde (robie prawo jazdy), mam nadzieje, ze instruktor bedzie bardziej cierpliwy i zyczliwy.