Strona 16 z 16 PierwszyPierwszy ... 6141516
Pokaż wyniki od 151 do 156 z 156

Wątek: Która lampa błyskowa

Początki nałogu

Domyślnie

Fakt, zapomniałem o sigmach słuszne spostrzeżenie! Dzięki

Naked.Photo
    Guest

Domyślnie

A jak wypadają lampy Nissina? Firma tradycje ma, a cena Di622 zachęca...
    http://www.nissin-japan.com/en/Di622/index2.html
    Też stoję przed wyborem błysku, chciałbym, by strzelała nie tylko ze stopki aparatu, czy kabla...
    Lampy Canona fotoceli nie mają...

Pozdr!

Domyślnie

To może odskąpię na 430 ex, miałabym spokój ducha za 300 zł więcej. No to teraz pytanie co lepsze 430 ex czy cenowy odpowiednik metza ?

Początki nałogu Awatar ExploRa
    Miasto
    Koszalin/Brd

Domyślnie

Sa dwie szkoly - Systemowa i Metz (inne sporadycznie...). Imho, lepszym rozwiazaniem bedzie wydanie na 430EX. A Metz jak juz, to ten drozszy (lepciejszy).

Domyślnie

No to stało się odskąpię na 430 ex bo ten lepsiejszy metz to 1000 zł. Dziękuję za pomoc w wypłukaniu portfela, to sprzętowe katharsis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Tak na szybko (obiecuję ten test, ale naprawdę nie mam czasu :-( ) mini teścik Metza 58 i jak działa lampka doświetlająca. No więc krótko i na temat - działa i to widać. Więcej i bardziej konkretnie już niebawem.

http://img89.imageshack.us/img89/2517/metz58ou1.jpg
    Przeglądnąłem wiele różnych wątków na tym i nie tylko na tym forum. Zastanawiam się nad użytecznością lampki doświetlającej.

1. Możesz napisać czy można ją wyłączyć i korzystać tylko z głównego palnika? Jak wygląda zużycie akumulatorków w przypadku tego Metza 58?

1. Można twierdzić, że potrzebuje on więcej energii ze względu na dwa palniki. Czy to słuszne twierdzenie?

Strona 16 z 16 PierwszyPierwszy ... 6141516

Uprawnienia umieszczania postów