Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 156

Wątek: Która lampa błyskowa

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Czy z tym Cash Back to nie są jakieś jaja?
    http://www.euro.com.pl/lampy-blyskow...tml?from=ceneo

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Deka Zobacz posta
    Czy z tym Cash Back to nie są jakieś jaja?
    http://www.euro.com.pl/lampy-blyskow...tml?from=ceneo
    Dlaczego jaja?
    Chłopaki działają szybko :-)
    Aparaty na ich stronie też już masz w takim zestawieniu.
    Nex :cool:

Pozdrawiam,
    Jurek.

Coś już napisał
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Fajna sprawa ale nie u nich w sklepie! Po rabacie / zwrocie i tak będzie drożej niż na allegro!!

Zna ktoś tego sprzedającego?
    http://allegro.pl/item318015513_lamp...n_i_canon.html
    Gwarancja na lampę 2lata!!!
    Ostatnio edytowane przez gabrielr24 ; 01-03-2008 o 18:50

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gabrielr24 Zobacz posta
    Fajna sprawa ale nie u nich w sklepie! Po rabacie / zwrocie i tak będzie drożej niż na allegro!!
    To fakt.
    To się "marketing" nazywa :-)
    Nex :cool:

Pozdrawiam,
    Jurek.

Początki nałogu

Domyślnie

Nie wiem co wy macie z tym serwisem Metza...

Po pierwsze to jest w niemczech i nie ma żadnego problemu. Ja osobiście wolałbym nie mieć do czynienia z polskim serwisem canona, który tutaj jest brany jako plus przy zakupie 580EXII

Po drugie, Przeszperajcie CB, CF, Nikon ... Nie widziałem i nie słyszałem, aby komuś padł palnik w 58 AF-1 w okresie gwarancyjnym i aby miał z tego tytułu jakiś problem. (co nie oznacza, że do tego nie doszło nie mniej jednak szanse na taką sytacje to jak duży lotek i 6tka ) Poza tym.. Gdyby padło to zaraz na CB byłby topic niezadowolonego użytkownika wyklinającego Metza w niebo głosy gloryfikując przy tym Canona gdzie by było pod nim milion postów typu "Co Canon to Canon "

Po trzecie to śmiem twierdzić, że Metz się lepiej zna na produkcji lamp błyskowych niż Canon... Metz zajmuje się przede wszystkim produkcją lamp, a canon produkuje wszystko

Nie twierdzę, że Metz jest od cholery lepszy od 580EXII czy coś, bo moim zdaniem te lampy są niemal identyczne. Dla jednego plusem będzie, że ma lampe Canona, dla innego dodatkowy palnik, dla trzeciegio serwis żytniej, a czwarty to wszystko oleje i się przeżuci na bierki. Nie rozumiem tylko Wątpliwości typu "czy się dogada?" "a nie ma serwisu", "a nie ma gwary na palnik". Moim zdaniem szukanie dziury w całym i jak ktoś ma kupić Metza i się bać że zaraz wybuchnie to niech kupi Canona i "śpi spokojnie"

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grisha Zobacz posta

Po pierwsze to jest w niemczech i nie ma żadnego problemu. Ja osobiście wolałbym nie mieć do czynienia z polskim serwisem canona, który tutaj jest brany jako plus przy zakupie 580EXII
    Serwis jest w Trójmieście. FotoTechnika.

Po drugie, Przeszperajcie CB, CF, Nikon ... Nie widziałem i nie słyszałem, aby komuś padł palnik w 58 AF-1 w okresie gwarancyjnym i aby miał z tego tytułu jakiś problem.
    http://foto.recenzja.pl/index.php?na...564&highlight= - wypowiedź Krzych.

Mam 54MZ4 - świetna lampa. Ale jak się zepsuje, to chyba do kosza pójdzie ;> Poczytaj też wypowiedzi bodaj roa na tym forum o serwisie FotoTechniki... Lepiej nie mieć z nimi doczynienia.

Początki nałogu

Domyślnie

Tak czy owak są to sporadyczne przypadki tak samo można się doszukać wadliwych 580EX II.

Z serwisem Canona też lepiej nie mieć do czynienia ;P

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie słyszałem, żeby serwis Canona naprawiał lampę 2 miesiące...

Początki nałogu

Domyślnie

Za to ma wiele innych ciekawszych osiągnięć

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Po drugie, Przeszperajcie CB, CF, Nikon ... Nie widziałem i nie słyszałem, aby komuś padł palnik w 58 AF-1 w okresie gwarancyjnym i aby miał z tego tytułu jakiś problem. (co nie oznacza, że do tego nie doszło nie mniej jednak szanse na taką sytacje to jak duży lotek i 6tka ) Poza tym.. Gdyby padło to zaraz na CB byłby topic niezadowolonego użytkownika wyklinającego Metza w niebo głosy gloryfikując przy tym Canona gdzie by było pod nim milion postów typu "Co Canon to Canon "

Po trzecie to śmiem twierdzić, że Metz się lepiej zna na produkcji lamp błyskowych niż Canon... Metz zajmuje się przede wszystkim produkcją lamp, a canon produkuje wszystko

Nie twierdzę, że Metz jest od cholery lepszy od 580EXII czy coś, bo moim zdaniem te lampy są niemal identyczne. Dla jednego plusem będzie, że ma lampe Canona, dla innego dodatkowy palnik, dla trzeciegio serwis żytniej, a czwarty to wszystko oleje i się przeżuci na bierki. Nie rozumiem tylko Wątpliwości typu "czy się dogada?" "a nie ma serwisu", "a nie ma gwary na palnik". Moim zdaniem szukanie dziury w całym i jak ktoś ma kupić Metza i się bać że zaraz wybuchnie to niech kupi Canona i "śpi spokojnie"
    Masz raję i nie masz . Nie ma rzeczy które się nie psują. To może być istotny argument przeciw - przy zakupie. Sam mam Metz'a i wiem, że to świetne lampy ale z tą gwarancją i serwisem to jest kicha kompletna. To nie jest "szukanie dziury w całym" 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów