Pokaż wyniki od 1 do 10 z 146

Wątek: Apple MacBook - warto??

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    tak tak, ludzie, sprzedawajcie swoje monitory i kupujecie Maci ;-) kalibracji tez nie potrzeba bo to przeciez Mac i oddaje od razu swietne kolory...

chyba nie wiesz co piszesz,

w laptopach Maca Pro siedza najtansze matryce TN, czyli cos co zupelnie nie oddaje poprawnie kolorow, w wiekszosci przypadkow sa to matryce LG, a jesli jest to matryca blyszczaca to juz straszny shit, a takie sa miedzy innymi w 13 calowych modelach
    ...a Ty masz Maca i pracujesz na nim i wiesz o czym piszesz prawda?

najzabawniejsze jest tp, że ludzie którzy z miną znawcy oceniają Mac'i znają jest tylko ze strony www.apple.com

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Zabawnie się to czyta. Jeśli ktoś zastanawia się co może zdziałać marketing, tu ma najlepszy przykład. Robi wrażenie.

Żyjesz w wyimaginowanym świecie, gdzie rządzą nie fakty, czy prawa fizyki lecz to co Ci wcisną producent, który doi od Ciebie kasę Skąd taka wiara i zaufanie do kogoś, kto chce zwyczajnie na Tobie zarobić?

I jak słowo daje, nie chodzi o wojnę Mac VS PC, a najzabawniejsze jest to, że te słowa skierowałeś do Panka, który to właśnie na Mac-ach pracuje

Po prostu komedia

Zamiast bajki opowiadać, w które nie uwierzą nawet małe dzieci, lepiej poczytać coś i zgłębić temat monitorów, kalibracji, etc.

Chyba, ze to jakaś prowokacja, bo normalnie wierzyć się nie chce, wygląda to jak cyniczne naśmiewanie się ze wszystkich stereotypów Mac-o fana
    Piszesz tak tylko dlatego, że wypowiedziałem sie pochlebnie o Mac'ach. Jak bym to samo napisał o Dell'ach, to nikt nie nazwałby mnie Fanboy'em.
    To jest jak z rasizmem: jak oplujesz białego jesteś chamem - jak czarnego jesteś rasistą.

ja wybierając komputer nie byłem w 100% zdecydowany. przetestowałem masę komputerów i wybrałem Mac'a - o dziwo - za namową 2 znajomych fotografów i znajomego grafika. No ale generalnie wiem, oni się nie znają ja również nie mam o tym pojęcia. To wszystko to tylko marketing.

Co jest ciekawe, że słyszę to zawsze od kolegi używającego aparatów Minolty i Sony ale w kontekście aparatu: "Canon to kiepskie aparaty, złapałeś się tylko dobry marketing".

Na zakończenie dodam: Nie chcecie używać Mac'ów? Spoko, nikt nigdy Was nie zmuszał, po prostu nie wypisujcie bzdur o sprzęcie którego nigdy nie mieliście w rekach, albo testowaliście go przez 5 minut.
    [fotolog] faj3r.blogspot.com
    [galeria] www.tgf.art.pl
    ----
    EOS 40D | EF 17-40 f/4L | EF 50 f/1.4 | EF 70-200 f/4L | 430ex II | Manfrotto 055ProB + 141RC

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fajer Zobacz posta
    Na zakończenie dodam: Nie chcecie używać Mac'ów? Spoko, nikt nigdy Was nie zmuszał, po prostu nie wypisujcie bzdur o sprzęcie którego nigdy nie mieliście w rekach, albo testowaliście go przez 5 minut.
    Ale jesteś tak zaślepiony fanatyzmem że Ci się na oczy rzuciło - piszą do Ciebie osoby które Maców używają - i nie chodzi to u Maca jako takiego tylko o idiotyzmy w kwestii ekranów w ich laptopach...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

...a Ty masz Maca i pracujesz na nim i wiesz o czym piszesz prawda?
    No.

To jest jak z rasizmem: jak oplujesz białego jesteś chamem - jak czarnego jesteś rasistą.
    Buhahahahahahahahahaha... i jeszcze więcej hahaha

ja wybierając komputer nie byłem w 100% zdecydowany. przetestowałem masę komputerów i wybrałem Mac'a - o dziwo - za namową 2 znajomych fotografów i znajomego grafika. No ale generalnie wiem, oni się nie znają ja również nie mam o tym pojęcia. To wszystko to tylko marketing.
    Nie mieszaj 2 różnych systemów walutowych. Maki to fajne komputery, co prawda już mniej fajne niż kiedyś ale nadal niezłe, natomiast jeżeli chodzi o pracę z kolorem to takie same komputery jak inne, laptopy mają takie same matryce, i wszystko trzeba tak samo kalibrować.

No stary, jeżeli chodzi o wypisywanie bzdur to masz nagrodę dnia, tygodnia a może i nawet miesiąca.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów